Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu, prima noapte împreună

Maria și Liviu formează oficial un cuplu. Concurenta a câștigat la jocurile lui Dima o noapte în casa Mireasa.

După ce a discutat cu doamna Maria și s-a asigurat că aceasta este de acord cu relația lor, concurenta a plecat în casa băieților.

Maria și Liviu și-au început seara timid, dar au existat mai multe reproșuri chiar și o mică ceartă. Liviu a plecat din cameră și a lăsat-o pe Maria singură.

Aceasta se supără rapid, iar Liviu i-a explicat iubitei sale că într-o relație nu există loc de orgolii și încăpățânare. Mamele și-au dat seama ce se întâmplă între ei și au spus că se comportă așa din cauza faptului că au prea mult timp liber.

Tot în emisiunea de azi s-a discutat ș despre căsnicia eșuată a lui Liviu, iar doamna Mari a declarat că a simțit de la început că ea nu va funcționa. Mama a mai spus că fiul ei are nevoie alături de o femeie înțelegătoare, care să-l susțină și care să nu fie geloasă la fiecare pas pe care acesta îl face.

Relația dintre Maria și Liviu

Liviu și Maria formează un cuplu și pare că sentimentele dintre cei doi sunt din ce în ce mai puternice.

În Gala Mireasa din 3 aprilie 2021, Simona i-a întrebat pe cei doi dacă formează oficial un cuplu. Deși au ezitat la început să ofere un răspuns clar, cei doi s-au uitat încontinuu unul la celălal, dar încă nu discutaseră posibilitatea unui cuplu.

Liviu a recunoscut că nu ar vrea să fie el primul care oferă un răspuns clar și Maria a recunoscut că nu au discutat oficial posibilitatea formării unui cuplu, dar că se comportă de parcă ar fi un cuplu deja.

”Îmi spune ”iubirea mea”, adică,” a recunoscut Maria. După câteva clipe, cei doi au hotărât că formează un cuplu, în aplauzele tuturor.

”Formează doar un cuplu, nu s-au căsătorit,” a spus Mari, ce a recunoscut că ar vrea să vadă cum va evolua relația fiului ei cu Maria.

Mireasa 2021, sezonul 3. Alina, subiect de discuție pentru Andreea și Adelina... Blaze, dezvăluiri despre legătura amoroasă care l-a marcat. Concurentul recunoaște că nu a încheiat definitiv fosta rela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x