Mireasa 2021, sezonul 3. Marian a cerut-o pe Andreea în căsătorie. Primele imagini cu cei doi

Marian a vorbit acasă pentru a i se cumpăra inelul de logodnă pe care să îl ofere Andreei. Bărbatul a pus la cale o cerere în căsătorie inedită și doar cu Blaze a discutat câteva detalii. Acesta s-a îmbrăcat la costum și a plecat în locul în care vrea să facă pasul cel mare.

Blaze este cel care i-a fost complice, iar toată casa a urmărit imaginile cu sufletul la gură. Andreea se aștepta la o întâlnire cu un nou concurent, dar când a văzut că vine o limuzină către ea, aceasta chiar se gândea la ce o așteaptă.

Marian a cerut-o pe Andreea în căsătorie

Cei doi au împlinit două luni de relație. Andreea și Marian sunt mai pregătiți ca niciodată pentru dragoste. Au servit șampanie într-o limuzină, iar tânărul a încercat să o țină pe jar pe iubita sa. Cei doi au mers la o cină romantică la un restaurant de lux din București. Andreea a primit un buchet imens de trandafiri și un tort superb.

Cei doi și-au spus cuvinte frumoase, iar când Marian i-a adresat întrebarea și i-a oferit inelul, Andreea s-a pus și ea în genunchi lângă el, iar emoțiile au fost de nedescris. S-au ținut în brațe minute în șir și au făcut împreună primul pas în călătoria vieții lor.

Mai apoi această zi specială a continuat într-o cameră de hotel, unde ușile s-au închis rapid. Ropote de aplauze s-au auzit în casa Mireasa la vizionarea imaginilor.

După materialul video cu cei doi, mama Andreei, doamna Victoria, a sunat în direct și abia și-a găsit cuvintele ca să-i felicite pe copiii săi.

Marian a primit și o scrisoare de la părinți

Marian a declarat în prima dimineață de după cererea în căsătorie că a primit și o scrisoare de la părinți. Aceștia i-au spus că acum este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului și că a venit timpul să se așeze la casa lui.

Cei doi au fost fericiți să afle că au parte de susținerea părinților lui Marian, mai ales că ei i-au trimis și inelul pe care i l-a dăruit Andreei. Aceștia au ținut cont de dorințele viitoarei nurori și au ales o bijuterie cu piatră verde.

Întrebați dacă se vor căsători în emisiune, Marian și Andreea au spus că încă nu știu, dar vor stabili împreună aceste detalii.

Ultimele știri