Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Marian a cerut-o pe Andreea în căsătorie. Primele imagini cu cei doi

Marian a vorbit acasă pentru a i se cumpăra inelul de logodnă pe care să îl ofere Andreei. Bărbatul a pus la cale o cerere în căsătorie inedită și doar cu Blaze a discutat câteva detalii. Acesta s-a îmbrăcat la costum și a plecat în locul în care vrea să facă pasul cel mare.

Blaze este cel care i-a fost complice, iar toată casa a urmărit imaginile cu sufletul la gură. Andreea se aștepta la o întâlnire cu un nou concurent, dar când a văzut că vine o limuzină către ea, aceasta chiar se gândea la ce o așteaptă.

Marian a cerut-o pe Andreea în căsătorie

Cei doi au împlinit două luni de relație. Andreea și Marian sunt mai pregătiți ca niciodată pentru dragoste. Au servit șampanie într-o limuzină, iar tânărul a încercat să o țină pe jar pe iubita sa. Cei doi au mers la o cină romantică la un restaurant de lux din București. Andreea a primit un buchet imens de trandafiri și un tort superb.

Cei doi și-au spus cuvinte frumoase, iar când Marian i-a adresat întrebarea și i-a oferit inelul, Andreea s-a pus și ea în genunchi lângă el, iar emoțiile au fost de nedescris. S-au ținut în brațe minute în șir și au făcut împreună primul pas în călătoria vieții lor.

Mai apoi această zi specială a continuat într-o cameră de hotel, unde ușile s-au închis rapid. Ropote de aplauze s-au auzit în casa Mireasa la vizionarea imaginilor.

După materialul video cu cei doi, mama Andreei, doamna Victoria, a sunat în direct și abia și-a găsit cuvintele ca să-i felicite pe copiii săi.

Marian a primit și o scrisoare de la părinți

Marian a declarat în prima dimineață de după cererea în căsătorie că a primit și o scrisoare de la părinți. Aceștia i-au spus că acum este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului și că a venit timpul să se așeze la casa lui.

Cei doi au fost fericiți să afle că au parte de susținerea părinților lui Marian, mai ales că ei i-au trimis și inelul pe care i l-a dăruit Andreei. Aceștia au ținut cont de dorințele viitoarei nurori și au ales o bijuterie cu piatră verde.

Întrebați dacă se vor căsători în emisiune, Marian și Andreea au spus că încă nu știu, dar vor stabili împreună aceste detalii.

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Malvina și nurorile ei, la piață împreună... Mireasa 2021, sezon 3. Ionuț a plâns după ce s-a terminat emisiunea. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x