Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Marian, dezvăluiri despre femeia din viața lui. Ce spune Valentin despre Anamaria

Marian și Valentin au avut o discuție în casa băieților și au vorbit despre femeile din viața lor.

Valentin se află în schimb în cunoaștere cu Anamaria Galerie
Valentin spune că Ana este extrem de atentă la nevoie lui | Antena 1

Marian a spus că apreciază multe la o femeie, dar că se bucură în sufletul lui de cele mai mici detalii. Acesta a explicat chiar și de ce a ajuns să o sărute pe Andreea.

Marian, dezvăluiri despre femeia din viața lui

Andreea și Marian formează un cuplu de câteva zile. Concurentul a spus că a sărutat-o pentru că atunci când aceasta a intrat în camera lui a pus mâna și i-a făcut ordine, iar el a văzut în ea idealul lui de iubită.

Valentin se află în schimb în cunoaștere cu Anamaria, iar cei doi au avut parte și de o întâlnire romantică. Toată casa este cu ochii pe ei, iar Valentin consideră că lucrurile merg bine și că o posibilă relație poate exista în viitorul apropiat.

Valentin spune că Ana este extrem de atentă la nevoie lui și că în ea vede siguranța unei femei asumate.

Marian și Andreea formează al treilea cuplu din casă!

Seara în care s-au stins brusc luminile în casa Mireasa a adus surprize pentru concurenții sezonului 3.

În timp ce alți concurenți erau ocupați cu un joc de adevăr sau provocare, Marian și Andreea au stat departe de ochii curioșilor.

Deși inițial părea că cei doi doar au discutat întreaga seara, Simona a dezvăluit adevărul în timpul Galei - Marian și Andreea s-au sărutat.

La fel ca în cazul celui de-al doilea cuplu, format de Liviu și Maria, Marian și Andreea au ezitat puțin să dea un răspuns clar atunci când au fost întrebați de Simona care e statutul relației lor, în cadrul Galei Mireasa din 3 aprilie 2021.

Marian a vrut să o lase inițial pe Andreea să dea un răspuns, însă aceasta a declarat că ”bărbatul trebuie să spună primul”.

Într-un final, cei doi au decis să formeze cel de-al treilea cuplu din casa Mireasa, spre încântarea tuturor. Și doamna Malvina părea încântată de începutul relației fiului ei cu Andreea, așa cum a spus și in fața Simonei.

Doamna Malvina mai crede că Marian se va căsători sigur în casa Mireasa.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce părere are mama Izabelei despre conflictele dure pe care fiica sa le are în casa Mireasa... Mireasa 2021, sezonul 3. Liviu se simte amenințat de Bogdan, noul concurent? Ce spune concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x