Mireasa 2021, sezonul 3. Marian și Andreea s-au distrat de minune la petrecere. Ce planuri de viitor au cei doi

Andreea și Marian au stat mult de vorbă departe de ceilalți la petrecerea de sâmbătă și s-au distrat de minune.

Cei doi s-au gândit la data de 8 mai sau 23 mai, anul viitor

Antena 1

Cei doi și-au stabilit data nunții și au decis și că nu vor să facă copii dacă nu sunt căsătoriți. Marian i-a promis Andreei că nunta va avea cea mai frumoasă nuntă.

Marian și Andreea s-au distrat de minune la petrecere

Cei doi s-au gândit la data de 8 mai sau 23 mai, anul viitor. Vor nuntă mare, joia, pentru că așa cum spune Marian, atunci au loc cele mai frumoase nunți și i-a promis iubitei sale cântăreți de seamă.

Marian i-a spus Andreei că doamna Malvina a anunțat-o pe mama sa încă de când au plecat de acasă că se vor întoarce trei. Motivul alegerii zilei de joi este faptul că toți prietenii lui Marian sunt artiști, care au program în weekend, iar el îi vrea aproape în număr cât mai mare.

Nași au, deși nu au discutat despre acest lucru. Andreea i-a dansat frumos lui Marian, iar acest lucru l-a făcut pe concurent să spună că este gata să se însoare.

Marian și Andreea, declarații de iubire

Marian și Andreea și-au făcut declarații în timpul ieșirii pe care au câștigat-o la concursul organizat în casa Mireasa sezon 3.

Băiatul i-a spus că o iubește, iar Andreea, care susține că nu a mai iubit până acum, i-a răspuns în aceeași manieră. La o lună de la începutul relației lor, cei doi par foarte apropiați, fiind unul dintre cuplurile care nu a întâmpinat neînțelegeri majore până acum. Cei doi s-au bucurat din plin de timpul petrecut în natură. De asemenea, au profitat de intimitatea oferită pentru a își face declarații de iubire.

Marian a afirmat că o iubește pe partenera sa și, sigură pe sine, Andreea i-a mărturisit că îi împărtășește sentimentele.

De asemenea, fata a afirmat că se simte în siguranță în preajma iubitului său.

Ultimele știri