Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Marian și Liviu, discuții aprinse. Invidie sau ambiție?

Marian și Liviu sunt mereu în centrul atenției zilele acestea în casa Mireasa.

Marian și Liviu s-au duelat de la preferințele pentru fete Galerie
Simona Gherghe a încercat să stea de vorbă cu băieții | Antena 1

Cei doi băieți s-au tachinat de mai multe ori zilele acestea. Lupta pentru fete a început. Discuțiile au pornit de la faptul că amândoi sunt atrași de aceeași fată.

Marian și Liviu s-au duelat de la preferințele pentru fete. Cei doi sunt interesați de Iza și de Alina, iar de aici nu a mai fost decât un pas până la discuții aprinse.

Marian și Liviu, discuții aprinse

S-au aprins rapid și s-a ajuns chiar la discuții legate de afirmare. Liviu spune că obiectivul lui nu este să se focuseze pe un alt concurent, ci pe fata pe care o dorește cu adevărat. Marian este nemulțumit de nehotărârea pe care o afișează Liviu.

Strategia lui Liviu este într-o continuă schimbare. După ce a afirmat sus și tare că Alina este aleasa inimii lui, acum concurentul nu mai vrea să spună ceea ce gândește. Blaze spune și el că Liviu nu este asumat.

Simona Gherghe a încercat să stea de vorbă cu băieții. Jocul pus în scenă de Liviu în casa băieților. Acesta i-a provocat pe Marian și Blaze să spună lucruri despre Izabela, iar Marian crede că a vrut doar să-i pună într-o lumină proastă pe cei doi.

Liviu spune că nu acestea au fost intențiile lui. Valentin și Ionuț stau deoparte momentan. Această problemă a fost ridicată chiar de Valentin, acesta spunând că și el și Ionuț au aceleași șanse.

Marian și Liviu și-au aruncat cuvinte grele. După ce s-au consumat tensiunile dintre ei, și-au dat mâna și au spus că fiecare va face ce crede că e mai bine.

Cine e Marian Pavel, concurent în sezonul 3 Mireasa

Marian spune că nu are idoli, dar are un exemplu pe care vrea să-l urmeze: Vasilcă Ceterașu. E și prietenul cu marele artist, despre care spune că a ajuns departe. Tânărul de 26 de ani din Baia Mare spune despre el că e îndrăzneț, îi place să ajute la nevoie și e sufletist.

La o fată se uită prima oară la trăsături, să fie frumoasă și "corpolentă". E pregătit să se căsătorească cu o fată care să fie înțelegătoare. Își dorește acest lucru din cauza meseriei lui care implică multe deplasări, fane, dar vrea să fie o femeie deșteaptă. Își dorește mult să găsească o viitoare soție, mai ales pentru că „e momentul”. Potrivit tradiției, la el în zonă, la vârsta asta e deja bătrân, trebuia să fie însurat. Are totul, casă, mașină, doar mireasa îi lipsește.

Marian Pavel a intrat în sezonul 3 Mireasa alături de mătușa Malvina.

Cine e Liviu Olteanu, concurent în sezonul 3 Mireasa

Ionuț e foarte convins că e momentul să se recăsătorească pentru că e un mare familist. Vrea mult să-și întemeieze o familie, de aceea vrea în emisiune. Viitoarea soție trebuie să fie credincioasă, să îl susțină, să-l înțeleagă. La o fată se uită să aibă acel ceva care să-i placă lui, nu caută un tipar anume.

Se descrie ca fiind un bărbat romantic, respectuos, răbdător. Când se enervează ori se ceartă ori pleacă ca să nu spună ceva și după care să-i pară rău.

Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și Ionuț, la o discuție cu Simona Gherghe... Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea a izbucnit în lacrimi în casa fetelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x