Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Marian și Liviu s-au certat și lucrurile au degenerat

Marian și Liviu au avut o ceartă în casa băieților, iar lucrurile dintre cei doi au degenerat și s-au aruncat cuvinte grele.

Băieții s-au jignit, iar Liviu a spus că dacă nu erau camerele îi arăta el lui Marian ce poate.

După ce s-au difuzat imaginile în emisia live, toată atenția celor din casă s-a mutat pe cei doi băieți. Simona Gherghe l-a rugat pe Liviu să spună că dacă are nevoie de ajutor specializat pentru a-și controla furia.

Cei doi concurenți mai aveau un singur pas și săreau la bătaie.

Marian și Liviu s-au certat și lucrurile au degenerat

Maria a fost și ea întrebată de atitudinea iubitului, iar aceasta cu lacrimi în ochi a spus că îl vede din ce în ce mai des pe Liviu așa cum l-a descris fosta sa soție. Amenințările și violența verbală nu au justificare.

Andreea și Marian au spus în direct că lui Liviu a început să-i pice masca. Doamna Mari a spus că dacă fiul ei nu mai este plăcut de nimeni, atunci ei nu mai au ce să caute în competiție.

Marian spune că Liviu nu este demn de o discuție cu el. Blaze a sărit și el în apărarea lui Marin și toți condamnă atitudinea lui Liviu. Andreea a continuta și ea că nu există niciun fel de justificare pentru atitudinea lui Liviu.

Fosta soție a lui Liviu, primele declarații despre trecutul lor amoros

Fosta soție a lui Liviu a oferit câteva declarații la Mireasa: Urzeala Soacrelor după ce mama vitregă a băiatului a făcut mărturisiri cutremurătoare.

Nu doar Mariana, mama vitregă a lui Liviu a dezbătut trecutul băiatului ci și fostul său socru. Cel din urmă a afirmat că fiica lui a fost agresată de Liviu, dar că l-a iubit mult și de aceea nu a putut să-l părăsească.

Potrivit Marianei Olteanu, ea și tatăl lui Liviu au aflat că partenera fiului lor era damă de companie, iar concurentul știa acest lucru. Cu toate acestea, Liviu a declarat că el nu știa cu ce se ocupă, tot ce îi spunea era că pleacă la lucru în Spania la frații lui.

De lângă el, pe tot parcursul momentelor în care Simona Gherghe încerca să afle adevărul de la iubitul Mariei, doamna Mari l-a rugat pe fiul ei să nu mintă și să nu răspundă acuzațiilor care i se aduc.

”După ce ne-am căsătorit a început să-și dea arama pe față. Sincer să vă spun... eu... le doresc relație lungă, dar e treaba lor ce vor face de acum înainte. Eu oricum nu văd nimic în chestia asta. Ușor, ușor se vor afla foarte multe lucruri. Nu de la mine, de la prietenii lui, că are mulți ”prieteni-dușmani”.

O să vadă (n.r. Maria) când o să iasă din casă. O să se ducă undeva unde el nu a făcut nimic toată viața lui. De la mama lui, de la mine, de la ăla, de la ăla. Asta se va întâmpla. El nu a mișcat un pai în viața lui... Avea bani doar din cântări și pe ăia îi lua, pe ăia îi păpa.”, a spus fosta soție a lui Liviu la Antena Stars.

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Daniela și Adelina s-au certat în pauza publicitară... Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Mariei a intervenit în direct prin telefon. Ce a rugat-o pe fiica sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x