Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. O femeie îi aduce acuzații grave lui Radu. Cine este și care a fost reacția concurentului

Mai multe mesaje au venit pe adresa redacției despre Radu. O femeie a decis să spună că este un om violent și că ea a scăpat cu greu din mâinile lui.

Mireasa 2021, sezonul 3. O femeie îi aduce acuzații grave lui Radu. Cine este și care a fost reacția concurentului Galerie
Mai multe mesaje au venit pe adresa redacției despre Radu | Antena 1

Nu se știe despre cine este vorba. Mesajele au fost citite de Simona Gherghe la finalul emisiunii live de azi. Întrebat dacă este un bărbat violent, Radu a negat toate acuzațiile și a căzut pe gânduri.

O femeie îi aduce acuzații grave lui Radu

Persoana care a trimis mesajele spune că Radu nu este nici pe departe ceea ce vrea să pară și că nu este omul potrivit să dea lecții celor din jur. În discuție cu Simona Gherghe, Radu a spus că nu știe despre cine este vorba. E posibil să fie fosta sa logodnică sau mama fiului lui.

Radu a declarat în schimb că îniante de a intra în casa Mireasa a mers în vizită la fiul său, iar fosta parteneră chiar i-a urat să-și găsească jumătatea în competiție. Concurentul nu crede că este vorba despre ea, ci că mai degrabă este cineva care se dă drept mama copilului său.

Radu, mărturisiri despre trecut. Cu ce s-a ocupat concurentul

Radu, extrem de talentat la dans. Ce a dezvăluit despre trecutul lui.

La petrecerea de sâmbătă, 8 mai, din casa Mireasa, concurenții au participat la un concurs de dans.

Dansatori profesioniști au jurizat concursul concurenților Mireasa. Aceștia au decis să aleagă dintre Izabela și Blaze, Liviu și Maria și Radu și Alina, care au dansat împreună. Radu s-a remarcat cu desăvârșire pe ringul de dans, așa că el și partenera lui de dans au fost desmnați câștigătorii concursului.

Întrebat de Simona Gherghe ce fel de dansuri a făcut în trecut, Radu a mărturisit că a fost animator.

Mireasa 2021, sezonul 3. Alin a discutat cu Cosmina despre trecutul lui amoros... Mireasa 2021, sezonul 3. Mama copilului lui Radu a sunat în emisiune. Ce a declarat despre mesajele cu acuzații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x