Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Alinei Rusu

Azi a fost rândul Alinei să își spună povestea de viață. Acest lucru s-a întâmplat chiar în ziua în care concurenta a împlinit 29 de ani.

Povestea de viață a Alinei Rusu Galerie
După ce a spus care sunt calitățile pe care și le dorește de la un bărbat, Alina a vorbit și despre faptul că părinții ei s-au despărțit | Antena 1

Azi a fost rândul Alinei să își spună povestea de viață. Tânăra a mărturisit că trăiește în Italia și că familia e foarte importantă în acest moment.

După ce a spus care sunt calitățile pe care și le dorește de la un bărbat, Alina a vorbit și despre faptul că părinții ei s-au despărțit când ea încă nu se născuse, iar motivele care au dus la ruptura relației nu le-a înțeles nici până acum.

Povestea de viață a Alinei Rusu

Un alt motiv care a stârnit discuții în casa Mireasa după difuzarea materialului de prezentare a fost sinceritatea concurentei. Aceasta a mărturisit că este virgină și că nu a găsit până în acest moment un bărbat caruia să i se dăruiască.

Băieții au râs în primele momente, iar mai apoi subiectul a căpătat o altă amploare. Marian a mărturisit că a cunoscut-o pe Alina la o altă emisiune tv unde a spus același lucru, doar că a avut impresia că lucrurile s-au schimbat de atunci și până acum.

Liviu, care e vizibil atras de Alina a declarat că se simte flatat și că este un lucru extrem de rar ca o femeie la 29 de ani să mai fie virgină. Pentru un bărbat este important și acest aspect.

Alina a mai spus că speră ca acest lucru să se întâmple în noaptea nunții ei, cu bărbatul alături de care va rămâne alături toată viața.

Cine e Alina Rusu, concurentă în sezonul 3 Mireasa

Alinei îi place să călătoarească, să joace tenis, să meargă la sală, la cinema, îi place înotul deși a început de curând, îi place să danseze, mai mult pe reggaeton și puțin bachata.

Alina se descrie ca fiind sinceră, respectuoasă, inteligentă, o fată cu care omul ce vorbi cu ea. La capitolul defecte: e complicată, se supără repede și e geloasă uneori.

La viitorul soț/iubit pune preț pe aspectul fizic, să fie mai înalt decât ea între 1,75 și 1,80, să fie brunet sau șaten, ideal ar fi cu ochi albaști, frumos la față, să nu aibă coșuri.

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela și Liviu au avut parte de cea de-a doua întâlnire... Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Deei Constantinescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x