Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Alinei Rusu

Azi a fost rândul Alinei să își spună povestea de viață. Acest lucru s-a întâmplat chiar în ziua în care concurenta a împlinit 29 de ani.

Povestea de viață a Alinei Rusu Galerie
După ce a spus care sunt calitățile pe care și le dorește de la un bărbat, Alina a vorbit și despre faptul că părinții ei s-au despărțit | Antena 1

Azi a fost rândul Alinei să își spună povestea de viață. Tânăra a mărturisit că trăiește în Italia și că familia e foarte importantă în acest moment.

După ce a spus care sunt calitățile pe care și le dorește de la un bărbat, Alina a vorbit și despre faptul că părinții ei s-au despărțit când ea încă nu se născuse, iar motivele care au dus la ruptura relației nu le-a înțeles nici până acum.

Povestea de viață a Alinei Rusu

Un alt motiv care a stârnit discuții în casa Mireasa după difuzarea materialului de prezentare a fost sinceritatea concurentei. Aceasta a mărturisit că este virgină și că nu a găsit până în acest moment un bărbat caruia să i se dăruiască.

Băieții au râs în primele momente, iar mai apoi subiectul a căpătat o altă amploare. Marian a mărturisit că a cunoscut-o pe Alina la o altă emisiune tv unde a spus același lucru, doar că a avut impresia că lucrurile s-au schimbat de atunci și până acum.

Liviu, care e vizibil atras de Alina a declarat că se simte flatat și că este un lucru extrem de rar ca o femeie la 29 de ani să mai fie virgină. Pentru un bărbat este important și acest aspect.

Alina a mai spus că speră ca acest lucru să se întâmple în noaptea nunții ei, cu bărbatul alături de care va rămâne alături toată viața.

Cine e Alina Rusu, concurentă în sezonul 3 Mireasa

Alinei îi place să călătoarească, să joace tenis, să meargă la sală, la cinema, îi place înotul deși a început de curând, îi place să danseze, mai mult pe reggaeton și puțin bachata.

Alina se descrie ca fiind sinceră, respectuoasă, inteligentă, o fată cu care omul ce vorbi cu ea. La capitolul defecte: e complicată, se supără repede și e geloasă uneori.

La viitorul soț/iubit pune preț pe aspectul fizic, să fie mai înalt decât ea între 1,75 și 1,80, să fie brunet sau șaten, ideal ar fi cu ochi albaști, frumos la față, să nu aibă coșuri.

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela și Liviu au avut parte de cea de-a doua întâlnire... Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Deei Constantinescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. Dediș nu poate sta departe de Delia! Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. Dediș nu poate sta departe de Delia! Joi, 29.02.2024, 16:36
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. O place Khaled pe Laura?! Ce gesturi par să-l dea de gol pe noul concurent

Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. O place Khaled pe Laura?! Ce gesturi par să-l dea de gol pe noul concurent

La task-ul cătușelor, Khaled a fost legat de Delia. Cu toate acestea, pentru o ieșire a ales-o pe Laura.

Joi, 29.02.2024, 15:04
Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt împreună

Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt împreună

Alina și Valentin, cunoscuți publicului larg din emisiunea „Mireasa”, au reușit să aducă o rază de lumină și căldură în inimile a milioane de telespectatori. Cum s-au filmat cu bebelușul lor.

Joi, 29.02.2024, 14:07
Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina

Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina

Alexandru și Cristina au primit binecuvântarea ambelor familii. După ce mama fetei a spus că îl place pe concurent, a venit rândul tatălui lui să își spună părerea.

Joi, 29.02.2024, 11:06
Mireasa sezonul 9. Mama Iulianei a vorbit după conflictul dintre fiica sa și Andrada. Ce a avut de spus

Mireasa sezonul 9. Mama Iulianei a vorbit după conflictul dintre fiica sa și Andrada. Ce a avut de spus

Doamna Iulica, mama Iulianei, a intervenit telefonic și i-a cerut scuze Andradei pentru reacția fiicei sale.

Joi, 29.02.2024, 11:05
Ultimele știri
x