Căutare Live

Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Deei Constantinescu

Deea a venit în show-ul Mireasa pentru a-și găsi jumătatea, dar de când a intrat în competiție, concurenta a analizat și spune că nu se vede cu niciunul dintre băieți.

Deea este de meserie barista și spune despre ea cu sinceritate că îi place să trăiască viața

Antena 1

Deea este de meserie barista și spune despre ea cu sinceritate că îi place să trăiască viața la intensitatea maximă.

Povestea de viață a Deei Constantinescu

Deea caută un bărbat în care să aibă încredere , care să o sprijine. Tânăra caută iubire pură și dorește ca viitorul ei partener nu trebuie să caute interese materiale. Spre surprinderea tuturor, Deea are o soră geamănă care nu îi seamănă însă deloc. Despre familia ei spune cu mare mândrie că este modestă și să iubirea primează în relațiile dintre ei.

Deea a iubit în trecut, a cunoscut iubirea adevarata, dar pentru că bărbații din viața ei nu aveau gânduri de căsătorie a renunțat.
Blondina vrea un soț, nu un iubit sau un simplu partener.

Cine e Andreea Constantinescu, concurentă în casa Mireasa sezonul 3

Se consideră un om foarte bun, nu e genul care să fie răutăciosă, e sociabilă. I se pare că cel mai mare defect al ei e că e prea bună. S-a uitat în urmă și a văzut că a avut de pierdut în trecut din cauza asta, mai ales cu bărbații.

Viitorul soț/iubit trebuie să fie respectuos, să fie implicat, să fie înțelegător, să aibă un job în care să câștige mai mult decât ea, pentru că soțul trebuie să fie stâlpul familie.

Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Alinei Rusu... Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și Ionuț, la o discuție cu Simona Gherghe...
Ultimele știri
Top Văzute
x