Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina

Adelina s-a supărat atunci când doamna Daniela i-a spus că este extrem de lipicioasă cu fiul ei. Acesta spune despre nora sa că este foarte supărăcioasă.

Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit la adresa Adelinei Galerie
Doamna Daniela o prefera pe Alina pentru fiul ei | Antena 1

Doamna Daniela a făcut-o pe Adelina să fie deranjată de ceea ce crede mama lui Alin despre ea. Alin este cel care încearcă să medieze cu tact situația dintre femeia pe care o iubește și cea care i-a dat viață.

Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit

Atunci când porțile casei s-au deschis, fetele au fugit toate în casa băieților. Doamna Daniela s-a supărat că în urma lor fetele au lăsat mizerie și dezordine și că sunt extrem de lipicioase.

Doamna Daniela o prefera pe Alina pentru fiul ei și spune că aceasta are toate calitățile pe care băiatul ei le apreciază la o femeie.

Adelina a mers să discute cu iubitul ei despre vorbele mamei sale și i-a spus că se simte prost pentru că doamna Daniela îi reproșează lucruri din ce în ce mai des. Ea crede că Daniela îl va întoarce pe Alina împotriva ei în timp și a ținut să menționeze că ea nu îl ține cu forța în relația lor.

În platou cu Simona Gherghe, Adelina nu ia personal toate lucrurile care i se spun, doar că, spune ea, că în ultimul timp reproșurile sunt din ce în ce mai dese. Curățenia și hainele pe care le poartă Adelina au devenit subiect de ceartă între concurentă și mama iubitului ei.

Adelina spune că ea va încerca să facă lucrurile în așa fel încât să-i intre în grații soacrei. Alin a luat și el parte la discuții și crede că mama sa nu spune toate aceste lucruri cu răutate.

Simona a încercat să le explice fetelor că traiul la comun nu este ușor și că e greu să mulțumești pe toată lumea.

Adelina, mărturisiri la Mireasa despre trecutul ei

„Inițial era totul ok. M-am mutat la București și m-a obligat să devin model de vidochat. Lucru de care nu sunt mândră”, i-a spus Adelina lui Alin.

Concurenta a mărturisit că a fost agresată fizic de fostul iubit și că și-ar fi dorit să aibă curajul să-l părăsească mai devreme. În ciuda celor întâmplate, Alin a reacționat cu calm și i-a promis că această mărturisire nu le va afecta relația:

„Acum mai ai vreo legătură cu persoana respectivă? Eu pot să înțeleg ideea de a face videochat, pentru că am întâlnit persoane care au făcut asta strict din nevoia pentru bani. Nu ai de ce să te simți prost, în niciun fel. Nu influențează în niciun fel. Pot să înțeleg asta”, i-a spus Alin Adelinei.

Adelina a povestit că nu-și dorea ca părinții ei să afle despre trecutul său.

”Am renunțat la școala de Subofițeri pentru el, m-am mutat în București și lucrurile de acolo au degenerat. Era o persoană care mă bătea, nu am spus nimănui. Nu voiam ca părinții mei să afle, știam că-i va durea. Am ținut în mine. Mi-a fost foarte greu să fac pasul de a mă muta. M-a pus să fac ceva ce nu doream. E un lucru de care nu sunt mândră, nu o să fiu vreodată. Nu știau multe persoane, nici părinții. Acum știu pentru că se discută afară.

Nu-l văd ca pe un lucru atât de rău, nu văd să afecteze persoanele din jur. A fost demult, ulterior am lucrat pe partea de suport. Sunt asumată, dar nu-mi face plăcere să vorbesc despre asta.”, a declarat ea.

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai au aniversat 2 luni de relație. Cum a răsfățat-o fostul concurent... Mireasa 2021, sezonul 3. Mamele au vrut să afle cât de pricepute sunt fetele la tăiat ceapă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x