Mireasa 2021, sezonul 3. Vestea bună pentru concurenții din casa Mireasa. Ce i-a anunțat Simona Gherghe

Simona Gherghe  a avut o surpriză pentru concurenții din casa Mireasa. Prezentatoarea tv a anunțat azi în emisia live că familiile concurenților sunt așteptate în casa Mireasa.

Simona Gherghe, în timpul emisiei live, în timp ce face un anunț pentru concurenți

Antena 1

Concurenții au primit cu mare bucurie vestea că familiile lor pot veni să-i viziteze în emisiune. Simona Gherghe este cea care le-a dat vestea cea mare.

Vestea bună pentru concurenții din casa Mireasa

Porțile sunt deschise în casa Mireasa pentru cei din familiile concurenților care vor să vină să-i revadă în competiție. Simona Gherghe a anunțat că familiile concurenților sunt așteptate în casă ca să-și revadă copiii și viitori gineri, dar și tații băieților.

Presiunea și tensiunile, dorul de casă și sentimentele s-au acumulat în casa Mireasa. Pentru a detensiona atmosfera, concurenții au voie până miercurea viitoare să primească familiile în vizită.

Toți cei care vor intra în casa Mireasa, vor face teste pentru ca să fie respectate măsurile de siguranță în contextul pandemiei.

CONCURS Mireasa. Participă și poți câștiga un pandantiv de aur

Telespectatorii fideli și fanii emisiunii Mireasa au șansa de a câștiga în perioada 15 aprilie 2021 – 17 iunie 2021 un pandantiv de aur 14 k, ediție limitată, gravată cu logotipul show-ului, de la Bijuteria Stil. Iată care e mecanismul prin care se pot înscrie.

UPDATE 13.05.2021: Câștigătoarea celui de-al patrulea pandantiv este Daniela D. Întrebarea de săptămâna aceasta este: Cum ar trebui să fie concurentul pe care l-ai susține necondiționat în casa Mireasa?

UPDATE 6.05.2021: Câștigătoarea celui de-al treilea pandantiv Mireasa este Eugenia V. Întrebarea de săptămâna aceasta este: Ce încercări ale competiției Mireasa îi apropie și mai mult pe concurenți și îi determină să facă pasul cel mare?

UPDATE 5.05.2021: Andreea Mădălina C nu a putut fi contactată. Premiul i-a revenit primului câștigător, Aurel V.

UPDATE 29.04.2021: Câștigătoarea celui de-al doilea pandantiv e Andreea L. Întrebarea pentru a treia săptămână de concurs este: Care este momentul care te-a emoționat cel mai tare din acest sezon Mireasa și de ce?

UPDATE 28.04.2021: Echipa Mireasa nu a putut contacta câștigătorul primului pandantiv. Noua câștigătoare este Andreea Mădălina C.

UPDATE 22.04.2021: Câștigătorul primului pandantiv Mireasa este Aurel V. Felicitări! Acesta va fi contactat de echipa emisiunii, conform regulamentului. Întrebarea din a doua săptămână este: Cum ajută experiența Mireasa tinerii care vor să-și întemeieze o relație de viitor?

Participanții au posibilitatea să se înscrie și să participe la Concurs prin accesarea aplicației Antena 1 unde vor fi invitați să răspundă într-un mod creativ și original la întrebarea de Concurs postată în aplicație.

Va fi postată câte o întrebare în fiecare zi de joi, în perioadă de derulare a Concursului, participanții având la dispoziție în total o săptămână pentru a răspunde la întrebarea din Concurs (respectiv până joia următoare, când va fi postată o nouă întrebare).

Așadar, în fiecare zi de joi (respectiv la fiecare interval de o săptămână), echipa redacțională Mireasa va desemna câte un câștigător (dintr-un total de 3 semifinaliști), având în vedere criteriile de selecție menționate mai sus (creativitate și originalitate a răspunsului).

Câștigătorul va fi anunțat în fiecare zi de joi, în perioada de derulare a Concursului, pe pagina de Facebook Mireasa, în aplicația Antena 1 și pe site-ul a1.ro.

O persoană poate participa printr-o singură înscriere în fiecare săptămână de Concurs. Participarea la concurs se va face astfel: participanții înscriși în concurs sunt considerați cei care au parcurs pașii descriși în secțiunea de mai sus.

Înscrierea în concurs se face gratuit, fără perceperea niciunei taxe directe sau indirecte.

Pentru participarea la Concurs este necesară acceptarea necondiționată și fără rezerve, de către participanți, a regulamentului.

Ultimele știri