Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Adelina a intrat în conflict cu Amalia și Alina. Prietenia lor, pusă sub semnul întrebării

Aseară, la Mireasa Capriciile Iubirii, Amalia și Alina au spus că Adelina a plâns mult atunci când a auzit o melodie. Cele două concurente au insinuat că aceasta a plâns după Alex.

Mireasa 2021, sezonul 4. Adelina a intrat în conflict cu Amalia și Alina. Prietenia lor, pusă sub semnul întrebării Galerie
Amalia o acuză pe Adelina că minte | Antena 1

Adelina s-a apărat și a spus că cele două au exagerat și ea nu are ce să recunoască. După ce au ieșit din emisiune, Adelina a făcut un mare scandal și i-a spus Amaliei că trebuie să-și țină gura.

Adelina a intrat în conflict cu Amalia și Alina

Amalia a fost deranjată de cuvintele Adelinei și i-a spus că nu a trecut peste despărțirea de Alex, deși ea nu recunoaște acest lucru. Un astfel de episod a fost discutat de toată casa Mireasa. Alina a spus că Adelina a exagerat atunci când le face mincinoase.

Ion s-a băgat peste ele și a încercat să o facă pe Amalia să spună tot ceea ce are de spus. Întrebată azi în emisiunea live de către Simona Gherghe de ce s-a supărat atât de rău, Adelina a spus că nu a mai suportat să audă în continuu despre Alex.

Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru

Tatăl Anei a fost prezent la emisiunea Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars. Acesta a discutat despre cuplul pe care fiica lui îl face cu Alexandru și micile intervenții din partea Adelinei, fosta iubită a băiatului de la Mireasa sezon 4.

Întrebat dacă are sfaturi pentru cuplul Ana- Alexandru, tatăl fetei a glumit că le-a uitat pe birou. Acesta consideră că cei doi nu au nevoie de îndrumări.

”Ar fi trist, ar fi un fel de a desconsidera propria lor personalitate și voința lor să tot intervenim cu sfaturi.”, a zis tatăl Anei la Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Adelina l-a acuzat pe Alexandru că a înșelat-o de minim trei ori în timpul relației lor de cinci ani. Aceasta a susținut că acesta s-ar fi sărutat cu alte tinere în timp ce locuiau împreună, dar el a negat.

Tatăl Anei a tranșat problema la Mireasa-Capriciile Iubirii și a afirmat subtil că nimeni nu ar trebui să intervină în relația Ana- Alexandru. Ba mai mult, el are încredere în modul în care cei doi gestionează situațiile create de prezența fostei iubite, Adelina, în aceeași competiție.

Mireasa 2021, sezonul 4. Scandal de proporții în casa băieților. Ce s-a întâmplat între concurenți... Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca a primit o scrisoare de la fost iubită a lui Ion. Ce mesaje i-au fost transmise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x