Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Adelina și Isidora s-au certat din cauza unui dulap. Raluca, prinsă la mijloc

Adelina și Isidora s-au certat rău din cauza unui dulap lăsat deschis de către blondină. Isidora a explodat și cearta a atins cote alarmante.

Mireasa 2021, sezonul 4. Adelina și Isidora s-au certat din cauza unui dulap. Raluca, prinsă la mijloc Galerie
Adelina și Isidora s-au certat rău din cauza unui dulap lăsat deschis de către blondină | Antena 1

După ce Adelina s-a întors în cameră, Isidora a izbucnit și a rugat-o să-și închidă sertarul în urma sa. Isidora a amenințat-o pe Adelina că va da în vileag ceea ce au discutat înainte de emisiune.

Adelina și Isidora s-au certat din cauza unui dulap

Isidora și Adelina au discutat pe chat înainte de intrarea în competiție. Adelina este cea care a contactat-o inițial, iar tema de discuție a fost despre prietenii comuni din Timișoara. Isidora a spus în ediția live de azi că Adelina i-a cerut să vorbească despre Alex.

Telefonul Isidorei a fost adus de către colegii din echipa de producție. Isidora a spus că Adelina i-a cerut Isidorei să șteargă conversația. Adelina spune că Isidora a încercat mereu să o denigreze. Isidora a spus în live că Adelina nu o suportă pe Anca și a rugat-o să nu se apropie nimeni de Alexandru.

Telefonul Adelinei a fost și el adus în platou și a încercat să arate conversația cu Isidora. Adelina spune că Isidora a fost cea care a sunat-o. Blondina i-a spus Isidorei că nu se vor mai deranja una pe cealaltă pentru că Isidora va pleca acasă.

Cine spune adevărul rămâne de văzut.

Raluca și Adelina, schimb de replici. Ce au de împărțit

Raluca și Adelina a au avut un schimb de replici mai dure în casa Mireasa. A început o ceartă în toată regula de la un lucru care nu s-a înțeles prea bine.

Adelina a spus inițial că Ion i-a atras atenția, dar acum nu mai vrea nimic cu el. Aceasta le-a spus mamelor că dintre băieții rămași nu este niciunul pe placul lor. Mamele s-au supărat și i-au atras atenția că nu gândește atunci când vorbește.

În discuția mamelor cu Adelina, Raluca a intervenit și i-a spus că nu s-a vindecat deloc după relația cu Alexandru. Cele două și-au aruncat cuvinte, iar Raluca a plecat.

Adelina s-a retras și ea în living alături de concurente, iar rând pe rând fetele s-au ridicat și a plecat. Raluca a fost cea mai deranjată și a spus că Adelina "și-o caută". Ana a spus și ea că Adelina nu face decât să le provoace.

Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Anca s-au despărțit. Decizia îi aparține bărbatului... Mireasa, sezonul 3. Liviu și Maria, câștigătorii sezonului 3 Mireasa, dezvăluiri despre cum li s-a schimbat viața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x