Căutare Live

Mireasa 2021, sezonul 4. Alex și Adelina s-au certat la Mireasa, Capriciile iubirii. De ce s-a supărat Ana

Alex și Adelina s-au întâlnit aseară la Mireasa, Capriciile iubirii și s-au contrat pe primul lor sărut și prima întâlnire. Adelina i-a reproșat că acesta încă îi mai pronunță numele în emisiune.

Ana și Alex au avut parte de o ședință foto cu tematică

Antena 1

Reîntors în casă, Alex a fost certat de Ana și a spus că acesta nu ar trebui să dea curs unor astfel de discuții.

Alex și Adelina s-au certat la Mireasa, Capriciile iubirii

Ana îi reproșează că nu trebuie să se mai discute despre primul lor sărut, iar Alex i-a dat de înțeles că a fost întrebat și de aceea a fost nevoit să răspundă.

Ana i-a spus că singura lor soluție pentru a nu se mai certa este să o ignore complet pe Adelina. Concurenta crede că Adelina caută motive de ceartă cu Alex și o deranjează mult situația în sine. Simona Gherghe a spus că dacă ar reintra Adelina, aceștia ar trebui să-și vadă de relația lor și să o ignore așa cum au făcut și până acum.

Discuția a început de la Ion, care a vrut să demonstreze că Adelina minte. Adelina a spus că primul ei sărut cu Alexandru a fost după o lună și jumătate de relație, iar Alex a declarat că s-au sărutat de la prima întâlnire, mult mai repede decât spune fosta concurentă.

Ana și Alex au avut o ședință foto

Ana și Alex au avut o ședință foto, Bonnie&Clyde. Cei doi au mers la date după ce Andrada și Victor au refuzat gestul Alinei. Cei doi s-au bucurat foarte mult de acest lucru și dragostea s-a văzut în ochii lor.

Ana spune că ziua a fost foarte frumoasă, și-au intrat repede în rol și chiar își doreau de ceva timp o ședință foto împreună. Alex a profitat mai mult de momentele din timpul ședinței foto și a fost foarte grijuliu cu iubita sa. Concurenta spune că între ei s-a legat ceva foarte frumos și că iubirea primează în cuplul lor.

Ana și Alex au mers mai apoi la o plimbare împreună și își scriu povestea în emisiune.

Mireasa 2021, sezon 4. Ion crede că Gina îl place, iar Raluca îl susține. Cum a reacționat concurenta... Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor au sărbătorit două luni de relație. Cum au petrecut cei doi...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x