Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Alex și Adelina s-au certat la Mireasa, Capriciile iubirii. De ce s-a supărat Ana

Alex și Adelina s-au întâlnit aseară la Mireasa, Capriciile iubirii și s-au contrat pe primul lor sărut și prima întâlnire. Adelina i-a reproșat că acesta încă îi mai pronunță numele în emisiune.

Mireasa 2021, sezonul 4. Alex și Adelina s-au certat la Mireasa, Capriciile iubirii. De ce s-a supărat Ana Galerie
Ana și Alex au avut parte de o ședință foto cu tematică | Antena 1

Reîntors în casă, Alex a fost certat de Ana și a spus că acesta nu ar trebui să dea curs unor astfel de discuții.

Alex și Adelina s-au certat la Mireasa, Capriciile iubirii

Ana îi reproșează că nu trebuie să se mai discute despre primul lor sărut, iar Alex i-a dat de înțeles că a fost întrebat și de aceea a fost nevoit să răspundă.

Ana i-a spus că singura lor soluție pentru a nu se mai certa este să o ignore complet pe Adelina. Concurenta crede că Adelina caută motive de ceartă cu Alex și o deranjează mult situația în sine. Simona Gherghe a spus că dacă ar reintra Adelina, aceștia ar trebui să-și vadă de relația lor și să o ignore așa cum au făcut și până acum.

Discuția a început de la Ion, care a vrut să demonstreze că Adelina minte. Adelina a spus că primul ei sărut cu Alexandru a fost după o lună și jumătate de relație, iar Alex a declarat că s-au sărutat de la prima întâlnire, mult mai repede decât spune fosta concurentă.

Ana și Alex au avut o ședință foto

Ana și Alex au avut o ședință foto, Bonnie&Clyde. Cei doi au mers la date după ce Andrada și Victor au refuzat gestul Alinei. Cei doi s-au bucurat foarte mult de acest lucru și dragostea s-a văzut în ochii lor.

Ana spune că ziua a fost foarte frumoasă, și-au intrat repede în rol și chiar își doreau de ceva timp o ședință foto împreună. Alex a profitat mai mult de momentele din timpul ședinței foto și a fost foarte grijuliu cu iubita sa. Concurenta spune că între ei s-a legat ceva foarte frumos și că iubirea primează în cuplul lor.

Ana și Alex au mers mai apoi la o plimbare împreună și își scriu povestea în emisiune.

Mireasa 2021, sezon 4. Ion crede că Gina îl place, iar Raluca îl susține. Cum a reacționat concurenta... Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor au sărbătorit două luni de relație. Cum au petrecut cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x