Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a anunțat sexul bebelușului. Momentul emoționant când află

Amalia, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 4, a anunțat ce sex are bebelușul pe care îl are cu Radu, fostul concurent din sezonul 2. Momentul când află a înduioșat inimile fanilor.

colaj foto cu amalia în rochie de mireasa alba si radu in costum alb Galerie
Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a anunțat sexul bebelușului. Momentul emoționant când află. | Antena 1 & Instagram

Amalia, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 4, se pregătește să devină pentru prima dată mamă. Tânăra are o relație extrem de frumoasă cu Radu, fostul concurent de la Mireasa sezonul 2, iar rodul dragostei lor este o fetiță.

Amalia și Radu vor avea o fetiță. Momentul emoționant când tânăra mămică află că va avea fată

Radu Bobelică și Bobelică Amalia Ligia trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care s-a născut în spatele camerelor de filmat. Amândoi au fost concurenți în același show matrimonial, însă în sezoane diferite.

Destinul i-a făcut să se intersecteze, iar astăzi formează o familie frumoasă care s-a mărit cu încă un membru, o fetiță: “Deși nu a fost cel mai ușor parcurs al nostru, am înțeles ca nu noi decidem venirea copilului. Dumnezeu a ales pentru noi momentul potrivit, momentul perfect, iar atunci ne-a îndeplinit cel mai mare vis de pană acum….visul de a deveni părinți!“, a transmis Amalia.

În videoclip ea își așteaptă soțul care vine cu o umbrelă în interiorul căreia se află petale colorate. În momentul în care Radu deschide umbrela, cei doi părinți stau sub o ploaie de petale roz, care indică faptul că cei doi așteaptă venirea pe lume a unei fetițe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a publicat prima poză cu ecografia copilașului. Imaginea care a înduioșat inimile susținătorilor

Cei doi nu postează foarte des pe rețelele de socializare, însă de această dată au împărtășit un moment emoționant care a bucurat inimile celor care cred cu tărie în povestea lor de iubire care s-a format pe neașteptate pentru toată lumea.

Amalia și Radu sunt un cuplu extrem de apreciat în comunitatea celor care iubesc show-ul matrimonial Mireasa. Cei doi au legat o relație atunci când toți se așteptau mai puțin, mai ales că cei doi au făcut parte din sezoane diferite.

Vestea unei iubiri la orizont a luat prin surprindere, însă s-a dovedit a fi de bun augur pentru amândoi, care la scurt timp după ce și-au dat seama că se potrivesc au decis să meargă ținându-se de mână pe același drum în viață. Acum, cei doi așteaptă venirea pe lume a primul lor copil, după ce s-au căsătorit.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ce a publicat Amalia pe rețelele sociale, după căsătoria cu Radu. Soțul său i-a comentat la postare

Mireasa sezon 6. Unde locuiește Roxana după ce s-a spus că ea și Paul s-ar fi despărțit... Ce a postat Cosmina de la Mireasa sezon 3 după ce a anunțat că are o veste. Cu ce vedetă internațională s-a pozat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x