Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a primit o altă scrisoare de la susținători. Ce a aflat John

Susținătorii Amaliei au trimis o scrisoare pe adresa redacției în care i-au spus că au discutat cu mama fetei și că sunt dezamăgiți de felul în care se comportă John cu ea.

Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a primit o altă scrisoare de la susținători. Ce a aflat John Galerie
John a fost din nou deranjat de cuvintele din scrisoare | Antena 1

Amalia i-a dat și lui John să citească scrisoarea, iar acesta a aflat că cei de afară o susțin pe concurentă în toate deciziile sale, dar că ar fi mai bine pentru ea să pună punct relației pentru că John nu se comportă frumos cu ea.

Amalia a primit o altă scrisoare de la susținători

John a fost din nou deranjat de cuvintele din scrisoare, deși Amalia nu a vrut inițial să-i arate mesajul.

Amalia a fost pusă pe gânduri și este deranjată de faptul că John stă lîngă ea ca o stâncă și nu-i este mereu alături. Cei doi au discutat minute în șir, dar în absența lui a mulțumit la cameră. Aceasta le-a transmis susținătorilor că au dreptate cu ceea ce au spus în scrisoare și că și ea este dezamăgită după discuția cu John.

Amalia a mai transmis că nu vrea să ia o decizie la nervi și că așteaptă ca lucrurile să se calmeze între ei.

John a spus azi în live, după difuzarea materialului, că Amalia nu ar trebui să ia în considerare ce spun cei de afară. Acesta a mai spus că în față lui îi spune ceva, iar pe la spate iubita sa face altceva. Acesta spune că Amalia este influențată ușor și el a ajuns la concluzia că aceasta nu este deloc nehotărâtă.

Lui John nu i se pare normal ca iubita sa să-i ascundă lucruri. Cei doi formează un cuplu de 3 săptămâni, dar John pune discuțiile dintre ei pe seama diferenței de vârstă.

Mama Amaliei a încurajat-o pe concurentă să analizeze relația cu John

Mama Amaliei de la Mireasa sezon 4 a sfătuit-o pe fiica lor să renunțe la John pentru că nu-l văd implicat în relației lor. ”Stă ca lemnul lângă tine”, i-a zis aceasta.

Părinții Amaliei nu sunt încântați de atitudinea lui John față de fiica lor. Mama tinerei a dorit să vorbească cu ea și să-i ofere câteva sfaturi. Ea crede că băiatul nu se implică în relația lor și că nu are un comportament demn de un om îndrăgostit. ”Stă ca un lemn lângă tine”, a subliniat mama Amaliei.

”Am cerut să intru să vorbesc cu tine pentru că suntem foarte dezamăgiți de ceea ce se întâmplă. Ce așteptări ai de la John? Pe ale lui le văd mereu, zice că ești imatură. Nu ne convine ceea ce vedem. Nu îi place nimic din ceea ce faci, stă ca lemnul lângă tine. Ce rost are să continui? Nu-mi place ce văd. Trebuie să fii un pic mai vocală. Tu tot timpul te pui lângă el, el te respinge. Vedem foarte bine ce face.

Să ai grijă, asta nu e o joacă. E conștient că suntem filmați și se comportă cum se comportă. Afară cum se mai comportă? Nu e nimic în regulă din toate astea. De ce tu nu ai pretenții? Nu vrei să vezi nimic din partea lui? Gătiți împreună, te repezește. Nici două luni de relație și sunteți ca șoarecele și pisică. Nu o să-și revină niciodată. Cere de la tine să fii matură, dar el nu.”, a zis mama Amaliei.

Mireasa 2021, sezon 4. S-a scris că mama lui Ion este educatoarea fiicelor Gabrielei Cristea. Care e adevărul... Mireasa 2021, sezonul 4. Alex și Ana s-au logodit. Totul s-a întâmplat în emisia live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x