Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia și John au mers la un date. Unde au mers cei doi

John a intrat de luni în casa Mireasa și, deși nu a spus pe cine place, după o noapte petrecută în competiție, aceasta a ales-o pe Amalia la o întâlnire. 

John este cel mai nou concurent din casa Mireasa și deși a intrat de două zile în competiție, acesta nu a stat prea mult pe gânduri și a avut primul date cu una dintre concurente.

Amalia și John au mers la un date

Acesta a spus că din punct de vedere fizic, el și Amalia dau bine ca și cuplu, dar l-a impresionat și perspectiva ei de viață. Cu toate acestea, Amalia a spus că atunci când l-a văzut pe John speranțele ei că-și va găsi alesul au renăscut.

Concurenta speră ca John să-i acorde timp ca să-i demonstreze cum este ea cu adevărat. Amalia nu a crezut nicio secundă că John o va alege pe ea la un date, ci se aștepta ca acesta să o invite pe Alina sau pe Adelina.

Adelina și Raluca au spus că nu este genul lor de bărbat și că nu se văd într-o relație cu el.

Noul concurent din casa Mireasa se numește Ion Ilie și are 31 de ani

Ion Ilie are 31 de ani și este pregătit să intre în casa Mireasa pentru a-și cunoaște jumătatea. Acesta este pasionat de Body building, pe care a ajuns să-l și predea. Nu-i place să fie mințit și este un romantic incurabil.

Ion a spus că a fost atras de două fete din casa Mireasa din punct de vedere fizic. Îi plac brunetele, femeile care sunt fit. Noul concurent a fost aseară prezent la Mireasa Capriciile iubirii și a făcut cunoștință cu mamele. John a fost misterios și nu le-a spus mamelor cine sunt fetele din top 3 pe care le preferă.

John este din Brașov și se cunoaște cu Victor. Se știu datorită sportului și se întâlnesc des pentru a practica antremanente în sala de sport. John are 1.87 metri și cea mai lungă relația a sa a fost de un an și două luni. Noul concurent a mai spus că dacă nu depășește despărțirea, nu se aruncă în ceva nou.

Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe s-a tuns. Cum a apărut prezentatoarea tv azi în emisiune... Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor au avut o discuție liniștită, dar ce a urmat este greu de privit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x