Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia și Marius au mai mers la un date. Ce și-au spus cei doi

Amalia și Marius au avut parte de un date. Cei doi au mers împreună la spa pentru a lămuri lucrurile dintre ei. Amalia nu a fost convinsă că vrea să vină la această întâlnire, dar până la urmă a acceptat.

Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia și Marius au mai mers la un date. Ce și-au spus cei doi Galerie
Amalia și Marius au avut parte de un date | Antena 1

Cei doi au stat de vorbă prietenește. Încă de la început Marius a fost deranjat de faptul că Amalia a afirmat la intrarea în competiție că este atrasă de Alexandru. Amalia a recunoscut că este atrasă de bărbat, dar nu putut să facă niciun pas pentru că Maria era mereu prin preajmă.

Amalia și Marius au mai mers la un dat

Amalia i-a cerut socoteală lui Marius că nu a recunoscut mereu schimburile de priviri dintre ei și că nu și-a asumat atingerile și sărutările dintre ei.

Marius, pe de altă parte spune că nu are încredere în Amalia și i-a reproșat că nu a făcut pași spre el. Cu toate acestea, concurentul a rugat-o pe Amalia să îl mai aștepte puțin, ca să înțeleagă ce simte față de Maria.

Amalia spune că Marius a rugat-o acest lucru pentru că se aștepta ca Maria să fie eliminată.

Simona Gherghe: "E o lipsă mare de asumare la tine acolo. Câți ani ai?"

Povestea de viață a Amaliei

Marius crede despre Amalia că a venit în casă drept ispită. După aceste afirmații, Amalia a făcut dezvăluiri despre viața ei personală. Concurenta a mai spus că mai trebuia să se căsătorească o dată la 19 ani, dar din cauza părinților lui nu s-a mai întâmplat nimic.

O poveste de iubire care nu a mai putut continua. Aceasta a spus despre fostul partener că a fost foarte gelos și agresiv. Amalia nu avea voie să se uite pe stradă la oamenii din jur, să poarte anumite haine. A avut parte chiar de agresiuni fizice, dar cu toate acestea a sperat că bărbatul din viața ei își va reveni.

Amalia a intrat în competiție pentru că afara nu mai putea avea încredere în nimeni. Părinții Amaliei au luat atitudine când au aflat despre relația toxică în care se afla fiica lor. Concurenta a fost cea care a pus punct relației, chiar dacă i-a fost foarte greu.

Mireasa 2021, sezon 4. Isidora crede că Adelina nu se apropie de Ionuț pentru că o așteaptă cineva afară... Mireasa 2021, sezonul 4. Doamna Elena a intrat în casa Mireasa pentru a-l susține pe Ionuț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x