Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ana și Alex au plecat din București. Spre ce destinație se îndreaptă cei doi foști concurenți Mireasa

Ana și Alex, finaliști Mireasa sezonul 4, s-au stabilit în București după terminarea competiției. Cu toate acestea, ei și-au anunțat fanii pe conturile de Instagram că acum merg la Severin, locul în care Alexandru s-a născut, cel mai probabil în vizită.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ana și Alex au plecat din București. Spre ce destinație se îndreaptă cei doi foști concurenți Mireasa Galerie
Ana și Alex, finaliști Mireasa sezonul 4, s-au stabilit în București | Antena 1

Cei doi au avut un cuplu sudat în casa Mireasa după ce au decis să plece împreună pe același drum și și-au schimbat complet viața după ce au ieșit din casă. Relația lor devine din ce în ce mai puternică, chiar dacă au existat și mici tensiuni între ei.

Ana și Alex au plecat din București

Acum, așa cum era de așteptat, Ana și Alex se îndreaptă spre Severin, locul unde Alex s-a născut și a copilărit. Fostul concurent a publicat la Instastory un filmuleț cu ei doi, din mașină, în timp ce se îndreaptă spre locurile sale natale. Par mai fericiți ca niciodată, au look-uri la modă și se plimbă cu o mașină destul de scumpă.

Alex conduce un Audi, cel mai probabil un model mai nou având în vedere dotările care se pot vedea în materialul publicat pe Instagram. Ana pare extrem de împlinită în dreapta sa și ține un pahar cu cafea în mână.

Cum se înțeleg cei doi după ce s-au mutat împreună

Invitați recent la Antena Stars, cei doi au vorbit despre cele mai noi experiențe din viața lor. Ana și Alex au dezvăluit că s-au mutat împreună și că mutările sunt spre final. „Suntem foarte fericiți și liniștiți. Suntem mult mai bine decât eram în casă. (...) Suntem mai fericiți, avem timp pentru noi pentru că în casa Mireasa aveam restricții și nu ne puteam vedea când voiam. Acum petrecem foarte mult timp unul cu celălalt.”, a spus fostul concurent.

Ana și-a completat iubitul și a mărturisit faptul că până acum au fost foarte ocupați cu mutatul, motiv pentru care nu au intrat până acum într-o normalitate. Concurenta a oferit și câteva detalii despre locuința în care s-a mutat alături de sufletul său pereche.

„Ne-am mutat într-un apartament. Are 3 camere. Am avut nevoie de spațiu, asta a fost una din dorințele noastre.”, a povestit ea.

Cei doi au dezvăluit și faptul că își doresc să întemeieze o familie împreună. Alexandru a fost cel care a evidențiat că vrea 2 copii: „Dacă o să se întâmple, o să fie bine-venit, indiferent de genul lui.”

Familia Buda și familia Șaulescu, la distracție pe pârtie! Cum s-au distrat împreună foștii concurenți Mireasa... Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina și Alin își sărbătoresc prima zi în care au format un cuplu: "Te-am prins, baby&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x