Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ana și Alex au primit o scrisoare misterioasă. Conținutul controversat i-a dat de gândit concurentului

Ana și Alex au primit o scrisoare cu destinatar cert, dar cu expeditor anonim. Concurentul este cel care a rămas pe gânduri după ce a citit conținutul scrisorii.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ana și Alex au primit o scrisoare misterioasă. Conținutul controversat i-a dat de gândit concurentului Galerie
Ana și Alex au primit o scrisoare misterioasă | Antena 1

Ana și Alex au primit o scrisoare de la o "prietenă" de-ale concurentei. În paginile venite pe adresa redacției trecutul Anei era pus sub semnul întrebării, mai ales în privința vieții sale sexuale.

Ana și Alex au primit o scrisoare misterioasă

Alex nu a știut ce să spună în primul moment la confesional, dar a declarat că va lămuri totul cu iubita sa. Ana, pe cealaltă parte i-a citit scrisoarea domnei Gabi și s-au gândit împreună de la cine poate să fie scrisoarea.

Cei doi iubiți au fost invitați aseară la Mireasa, Capriciile iubirii și au spus că amândoi au înțeles că persoana respectivă se referă la faptul că Ana este virgină. Alex și-a amintit însă că Ana i-a vorbit despre trecutul ei și că aceasta i-a spus că a avut două relații mai lungi.

Alex a spus că și dacă ar fi așa, el nu este deranjat de faptul că iubita sa nu a mai avut relații intime, chiar ar fi mândru de acest lucru. Scrisoarea nu a afectat deloc relația dintre cei doi, mai ales că în urma task-ului cu cabina telefonică, Ana a demonstrat că este trup și suflet pentru partenerul său.

Gabriela Cristea a ținut să menționeze că nimeni nu are dreptul să judece pe nimeni și că fiecare adre dreptul să facă propriile alegeri.

Mamele îi încurajează să se căsătorească

Alexandru și Ana de la Mireasa sezon 4 au vorbit cu mamele lor. Cele două i-au încurajat să se căsătorească în Marea Finală din 19 decembrie 2021.

Prima cu care au vorbit a fost mama Anei. Aceasta le-a transmis că îi iubește și că îl îndrăgește mult pe alesul fiicei sale. Ea a menționat că se așteapta ca în Marea Finală din 19 decembrie 2021 să participe la nunta lor.

A urmat mama lui Alexandru, care le-a spus clar că ar trebui să se căsătorească în casa Mireasa pentru că va fi ceva de neuitat.

Ca să se convingă de faptul că Ana și Alexandru au sentimente puternice, care i-ar încuraja să facă marele pas, i-a chestionat și a obținut răspunsurile dorite.

”Normal, ne iubim. Avem sentimente unul pentru altul.”, a zis Alexandru când a fost întrebat dacă o iubește pe Ana.

”Atunci, care e faza la tine? Eu sunt mama ta și îți vreau binele. Dacă o iubești, ce rost are să faci afară?! Dacă erai afara nu o cunoșteai pe Ana așa de bine cum ai cunoscut-o în casă. O iubești sau nu?”, a afirmat și mama lui Alex.

”Ana, te îmbrățișez și te pup. Dacă nu are Alex tupeu, că e mai bleguț așa... râdeți pe spinarea voastră, vă zic eu. Tu ce îți dorești? Alex, tu ce îți dorești? Atunci de ce nu faceți nunta în casă.”, a zis mama lui Alex.

Totuși, cei doi au susținut că decizia le aparține în totalitate și că nu sunt convinși dacă vor să se căsătorească în Finală.

”De unde știi dacă ne căsătorim afară?”, a replicat concurentul.

Mireasa 2021, sezonul 4. Adelina a părăsit de urgență casa Mireasa. Un deces fulgerător în familie e motivul plecării... Mireasa sezon 4, 20 noiembrie 2021. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x