Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor au avut o discuție liniștită, dar ce a urmat este greu de privit

Andrada și Victor au avut aseară o discuție liniștită în care concurenta i-a cerut iubitului ei să-i spună dacă are ceva să-i spună pentru că a simțit o schimbare de atitudine din partea lui. Concurentul este îngrijorat excesiv.

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor au avut o discuție liniștită, dar ce a urmat este greu de privit Galerie
Andrada și Victor au avut aseară o discuție liniștită care a degenerat | Antena 1

Victor i-a reproșat Andradei că aceasta i-a spus doamnei Eugenia că nu ține cont de nimeni și de nimic. Acesta speră ca iubita sa să nu fie deloc așa și că sentimentele față de el să fie reale. Nici tonul vocii Andradei nu i-a plăcut lui Victor, iar de aici totul a degenerat.

Andrada și Victor au avut o discuție liniștită care a degenerat

Andrada i-a spus lui Victor că a făcut tot ce a simțit față de el, iar atunci concurentul i-a spus că trebuie să-și aleagă mai bine cuvintele. Andrada și-a pus părul pe față, a plecat capul și a început să plângă. Victor a mers lângă ea și a încercat să o calmeze.

Victor era presat de timp fiindcă urma să se închidă ușile și a încercat să-și pupe iubita, dar Andrada a tot încercat să se apere singură. I-a spus STOP și a rămas cu senzația că nimic din ceea ce face nu este bine.

Andrada a început să plângă în emisia live când Simona Gherghe i-a spus că cel mai probabil nu se simte bine că la două trei zile este pusă la zid. Prezentatoarea tv le-a spus că această competiție este un exercițiu de auto cunoaștere.

După ce s-au închis ușile și Victor a plecat, Andrada nu a fost deloc bine. Aceasta s-a retras pe tereasă, dar nu se putea opri din plâns și nu reușea să se calmeze. Când Ana a întrebat-o dacă este ok, aceasta a spus că nu poate să respire. Medicul a venit să o ajute și a rugat-o pe concurentă să se controleze.

Andradei i-au amorțit buzele, a făcut un atac de panică. După puțin timp, fata a mers în cameră cu cadrul medical, care a rugat-o mult să se calmeze.

Mama Andradei a intrat în direct

Mama Andradei a intrat azi în direct și a spus că e puțin șocată să-și vadă fiica așa. Doamna Ionela a spus că este puțin supărată pe Victor, iar acesta i-a răspuns mamei iubitei sale că nu a pus paie pe foc și că a încercat doar să corecteze comportamentul Andradei.

Mama Andradei a rugat-o pe fiica sa să-i roage pe băieți să o voteze să iasă din competiție dacă nu mai rezistă. Doamna Ionela a avut un mesaj și pentru Alina și a rugat-o să-și vadă de treburile ei.

Mama Andradei a mai spus că și despre ea circulă pe internet imagini dintr-un videoclip, dar nu a dat mai multe detalii.

Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia și John au mers la un date. Unde au mers cei doi... Mireasa 2021, sezon 4. Ce părere are tatăl lui Alexandru despre Ana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x