Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor au sărbătorit două luni de relație. Cum au petrecut cei doi

Andrada și Victor au sărbătorit două luni de relație și au aflat ieri în timpul emisiei live când au început să formeze un cuplu. Și-au amintit cu drag de tot ceea ce s-a întâmplat între ei.

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor au sărbătorit două luni de relație. Cum au petrecut cei doi Galerie
Andrada și Victor au sărbătorit două luni de relație | Antena 1

Andrada și Victor sunt unul dintre cele mai vechi cupluri din casa Mireasa. Între cei doi a fost mereu atracție fizică, chiar și atunci când concurentul forma un cuplu cu Anca.

Andrada și Victor au sărbătorit două luni de relație

Cei doi sunt fericiți împreună deși sunt două firi foarte tari și adesea se contrează. Deși au afirmat că nu se vor căsători în emisiune, cei doi își doresc mult să-și ducă mai departe relația și să-și întemeieze împreună o familie. Acum, cei doi sunt susținuți în competiție de doamna Alina, mama lui Victor și de buni Lenu.

Familiile și susținătorii s-au gândit la ei. Cei doi au primit un tort, un urs de pluș, baloane și un colaj de imagini trimis de susținători.

Cei doi s-au simțit bine unul lângă celălalt, s-au bucurat de surprize și au petrecut timp de calitate unul în brațele celuilalt.

Andrada și Victor au căzut pradă tentației și au fost intimi

Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 au fost surprinși în timp ce erau intimi. În timpul emisiei din 3 noiembrie 2021 au fost difuzată doar o parte din imagini.

Victor și Andrada se aflau în grădină când au încercat să păcălească toate camerele de filmat din acea zonă a casei Mireasa.

”Bă, ești nebună.”, a zis Victor. ”Taci”, a spus Andrada. ”Păi nu vreau să ne dea, să apărem. M-a descurajat treaba cu Marius și Maria.”, a spus Victor.

”Noi suntem un pic mai smart”, a replicat fata.

Imediat, după ce au observat că se poate muta camera, Andrada și Victor au renunțat și au stat pe canapeaua de pe terasă. Au fost deranjați, la un moment dat, de Ion, dar nu au părut să-și piardă apetitul.

”În aceste imagini, se poate observa un bărbat agresat sexual de o tânără. S-a văzut că nu voiam”, a glumit Victor. ”Mai bine arătați de acum trei săptămâni. Trebuia săptămâna trecută să tămâiați”, a spus și Andrada.

”Trebuia să-mi spună, aveam grijă să-i acopăr. Țineam de 6, nu-l lăsam pe Ion pe terasă. Sunt tineri”, a afirmat și doamna Alina. Doamna Lenu s-a abținut să comenteze situația.

Mireasa 2021, sezonul 4. Alex și Adelina s-au certat la Mireasa, Capriciile iubirii. De ce s-a supărat Ana... Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Simona Gherghe a răbufnit, după ce doamna Rodica a folosit un limbaj nepotrivit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x