Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Câștigătorii show-ului Mireasa, sărbători în Maramureș. Cum a fost primită Ela de către socri

Deși își trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții și s-au bucurat de primele sărbători petrecute ca soț și soție, câștigătorii Mireasa, sezonul 4, au întâmpinat și dificultăți după încheierea competiției. Cum a fost primită Ela de către socri, după ce aceștia s-au opus vehement căsătoriei.

colaj de fotografii cu ela petricasi doaman ioana Galerie
Deși își trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții și s-au bucurat de primele sărbători petrecute ca soț și soție, câștigătorii Mireasa, sezonul 4, au întâmpinat și dificultăți după încheierea competiției. Cum a fost primită Ela de către socrii, după ce aceștia s-au opus vehement căsătoriei. | Mireasa

După ce sezonul 4 Mireasa și-a desemnat câștigătorii, Ela și Petrică au luat drumul Maramureșului, acolo unde și-au petrecut sărbătorile de iarnă. Ela, însă, a trecut prin probe de foc ca să o poată mulțumi pe doamna Ioana, care era sceptică în ceea ce o privește pe tânăra mireasă.

Cum a reacționat doamna Ioana când Ela și Petrică au fost întrebați de copii: “Unul e deja pe drum”

Doamna Ioana va deveni bunică. Fratele lui Petrică, care s-a căsătorit de curând, așteaptă pe lume un copil, iar familia e tare bucuroasă pentru binecuvântarea primită. Desigur, întrebările au curs din partea prezentatorilor și către Ela și Petrică, care abia încep să se acomodeze cu viața de familie.

Când au fost întrebați dacă îți doresc un copil, doamna Ioana s-a grăbit să răspundă: “Daa, ne dorim, dar nu așa repede, mai încolo”, spune acesta, care s-a arătat bucuroasă de perspectiva unui prunc în familie din partea și celui de-al doilea fiul al său, însă consideră că este totuși cam devreme.

“Oricum, unul este pe drum, din partea lui frate-miu. Și din partea noastră când o să fie momentul”, spune Petrică cu zâmbetul pe buze. Cei doi miri lasă venirea pe lume a unui copil în mâinile destinului.

Ela a trecut prin testele doamnei Ioana la Maramureș. Ce a pus-o să facă și cum a primit-o socrul

La Showbiz Report, emisiunea de la Antena Stars, Ela, Petrică și doamna Ioana au intrat în direct pentru apovesti cum a fosta comodarea la Maramureș și cum au primit-o socrii pe Ela.

“Acum, la Maramureș sunt mai bine, mă ascultă mai bine, mă ajută la tot felul, la mâncare, la sarmale, la salată. S-a schimbat Ela. Acum o văd aici, în Maramureș, mai bine, se apucă de lucru. S-a lăsat de fumat, s-a îmbrăcat țărănește, s-a dus la colindat cum mi-a plăcut mie la toate neamurile”, spune doamna Ioana cu zâmbetul pe buze.

“A pus-o mama la treabă de sărbători”, spune Petrică râzând.

“Am dat-o pe spate. Să știți că am fost foarte bine primită aici. Toată lumea m-a așteptat, m-a primit cu brațele deschise și îmi place tare mult. Tradițiile lor, obiceiurile, am simțit sărbătorile astea cu adevărat”, spune Ela.

Cum s-a înțeles Ela cu tatăl lui Petrică. Gestul socrului a lăsat-o mută de uimire

Desigur că discuția a curs în continuare către subiectul neînțelegerilor dintre Doamna Ioana și Ela, mama băiatului fiind cea care nua fost de acord cu legământul dintre fiul ei și tânăra domnișoară, dar se pare că lucrurile s-au așezat.

De cum au ajuns la Maramureș, cele două povestesc că au avut discuții, însă nu au reluat conflictele vechi: “Ne-am axat pe prezent și pe viitor. M-a pus la treabă, am dat proba”, spune Ela.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Petrică, imagine rară cu Ela și părinții lui. Au fost nașii fratelui său Vasile

Dacă doamna Ioana a fost cel mai greu de convins în ceea ce privește căsătoria dintre cei doi, iar Ela a avut momente de tensiune vizavi de soacra sa pe parcurs, iată că față de tatăl lui Petrică nu a existat niciun blocaj, acesta fiind extrem de bucuros să o primească în inima familiei pe tânăra domnișoară.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Ela și Petrică au ajuns la Maramureș. Cum s-au filmat câștigătorii show-ului, alături de familie

“Ce să zică tata…. El e mai bucuros decât mama”, spune parcă împlinit Petrică.

“E foarte fericit! Mă ia întruna în brațe, îmi spune că mă iubește”, mărturisește Ela cu zâmbetul până la urechi.

Doamna Ioan a mărturisit că dacă Ela și petrică s-ar muta fie în Maramureș, fie în Baia Mare, mai aproape de ei, ar fi total mulțumită cu totul, dar și să se îmbrace în portul tradițional.

Mireasa sezon 3. Liviu și Maria s-au ”duelat” în descrieri despre pierderi și vindecare... Mireasa 2021, sezonul 4. Ana și Alexandru s-au mutat împreună în casă nouă. Cât de mult s-a schimbat viața celor doi de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x