Mireasa 2021, sezonul 4. Ce surpriză i-a făcut Petrică, Elei: Nu am simțit demult ce simt acum! Cei doi s-au copleșit cu săruturi

Uneori cele mai simple lucruri sunt și cele mai prețioase. Petrică și Ela s-au retras pentru a se cunoaște mai bine, iar el i-a făcut un cadou special. ”Nu am simțit demult ce simt acum!”, a spus Petrică.

Ce surpriză i-a făcut Petrică, Elei: "Nu am simțit demult ce simt acum!" Cei doi s-au copleșit cu săruturi

Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

Petrică și Ela sunt fericiți și par să știe de la sine că se potrivesc unul pentru celălalt. Petrică a luat-o deoparte pe Ela și i-a spus pe un ton mai serios că vrea să discute ceva important cu ea, însă când a intrat în cameră acesta i-a întins un buchet superb de flori.

"Hai că oricum vreau să vorbim. Să stabilim niște chestii. Nu-mi plac unele lucruri. Nu-mi place faptul că nu am putut să-ți ofer o floare și știu că ți-ai fi dorit o floare demult", îi spune Petrică.

"Cât timp m-am rugat eu să-mi scoată Dumnezeu în cale o fată care să mă merite și pe care să o merit", îi mărturisește Petrică, sentiment pe care și Ela îl împărtășește: "Și eu mi-am dorit să întâlnesc un om deosebit, așa ca tine. Și îi mulțumesc lui Doamne-Doamne pentru tine".

Ela i-a mulțumit în felul său lui Petrică. I-a spus, l-a îmbrățișat, l-a sărutat, iar el a continuat să-i răspundă la fel: "Mulțumesc și eu pentru că exiști și pentru că ești lângă mine. (...) N-am simțit demult ce simt acum".

Ela: "Suntem unul pentru celălalt".

Ce părere are doamna Iona, după ce a văzut imaginile

Doamna Ioana a privit tot momentul la Capriciile Iubirii de la Antena Stars, iar Gabriela Cristea, la final a întrebat-o ce părere are: "Se iubesc, ce să mai zic... Eu am zis că se grăbesc, dar na! Eu nu m-am grăbit".

Potrivit cuvintelor doamnei Gabi, doamna Ioana a spus că nu o place pe Ela și că aleasa inimii sale este în Maramureș. Doamna Ioana și Petrică au stat de vorbă cu ceva timp în urmă, iar mama a spus răspicat că Ela nu este pentru el. Petrică a susținut că el știe ce îi trebuie, dar doamna Ioana i-a menționat din nou că niciuna dintre concurente nu este gata de căsătorie.

Ela de la Mireasa sezon 4 s-a bucurat să-l descopere pe tânărul Petrică. Cei doi au decis că vor să se cunoască mai bine. Într-o discuție cu Maria, Ela a spus ce apreciază la Petrică, cel pe care a reușit să-l redescopere.

”Caracter, comportament, nu ai ce să-i reproșezi lui Petrică. E ce trebuie. Pentru mine el nici nu a existat până aseară. Toate ziceam că e băiat cu bun simț, cu respect. Aseară am stat puțin de vorbă cu el, am văzut niște chestii.”, a zis Ela.

Cine este Petrică de la Mireasa sezon 4

Petrică Nemeș are 25 de ani și este din Călinești, Mureș. Este cântăreț bisericesc angajat, cântă la evenimente cu vioara și când nu a cântat, pe timpul pandemiei, s-a apucat să facă surprize la domicilliu.

Citește și
adriana-trandafir-maria-speranța-francesco-patrizia-paglieri-ciocnesc-paharul
Asia Express, 26 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, întâlnire emoționantă cu Patrizia și fiul ei. Ce au povestit
Asia Express, 26 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, întâlnire emoționantă cu Patrizia și fiul ei. Ce au povestit
adriana-trandafir-maria-speranța-beau-beri-ursus
Asia Express, 26 octombrie 2021. Cum au petrecut Adriana Trandafir și Maria Speranța prima Imunitate câștigată în Georgia
Asia Express, 26 octombrie 2021. Cum au petrecut Adriana Trandafir și Maria Speranța prima Imunitate câștigată în Georgia
colaj de imagini cu seba, gabi si mama lui seba de la mireasa sezon 4
Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, mesaje pentru doamna Gabi. Ce a rugat-o să nu mai facă
Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, mesaje pentru doamna Gabi. Ce a rugat-o să nu mai facă
Mai multe articole

Petrică Ioan Nemeș și-a dorit să intre în casa Mireasa pentru o experiență nouă. Nu crede neapărat că o să se însoare, dar își dorește o relație.

”Eu mă gandesc chiar să devin preot și mi-ar plăcea să-mi fie alături să-mi îndeplinesc visul. Nu sunt încă hotărât să fac acest pas, există această posibilitate.”, a spus el.

Citește și:

Ultimele știri