Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Publicul a avut la dispoziție o săptămână să își voteze Mama, Fata și Băiatul Săptămânii, iar gala din 23 octombrie a fost una cu emoții.

Telespectatorii au votat intens și în această săptămână, iar concurenții au așteptat cu sufletul la gură să vadă clasamentul. Emoțiile și presiunea nu au lipsit din peisaj, iar așteptarea a fost una foarte grea pentru cei din casa Mireasa.

După ce au fost analizate foarte bine momentele din aceasta săptămână plină de surprize, Simona Gherghe a fost cea care a anunțat spre finalul Galei din 23 octombrie care sunt preferințele publicului.

Cum arată clasamentului publicului prezentat în Gala Mireasa din 23 octombrie 2021

După ce Simona a declarat stop vot, ea a anunțat cine sunt Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 23 octombrie 2021.

Publicul a început să cunoască fiecare concurent în parte și a urmărit în amănunt fiecare moment din emisiune.

Timpul a trecut foarte repede în casa Mireasa, iar concurenții au început să lege relații extrem de speciale, lucru care nu poate fi trecut cu vederea de către cei din fața micilor ecrane.

Cine a fost votată Mama Favorită în casa Mireasa

Mama favorită a fanilor emisiunii a fost desemnată doamna Elena. Aceasta s-a remarcat în ochii telespectatorilor și a fost votată în număr cât mai mare.

Doamna a primit vestea cu bucurie și se pare că este mândră de faptul că telespectatorii au ales-o ca favorită dintre toate mamele.

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa

1. Ana

2. Alina

3. Adelina

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa

1. Alexandru

2. Ionuț

3. Petrică

Deși Adelina a fost nominaliză de băieți să părăsească casa Mireasa și a fost cea mai votată, pentru că a primit imunitate din partea telepectatorilor, aceasta va rămâne în competiție.

Fata de pe ultimul loc este Amalia și ea trebuie să plece din competiție.

John, noul concurent din casa Mireasa, a venit azi în gală. Acesta a remarcat că Amalia este tristă. Lucrul care a demoralizat-o a fost faptul că trebuie să părăsească competiția, mai ales că acum a intrat un băiat nou.

Deși s-a prezentat azi, John nu va intra în casa Mireasa. Noul concurent are un wild card și poate salva fata propusă spre eliminare, adică pe Amalia. John a decis să o salveze pe Amalia și aceasta rămâne în competiție.

Mireasa 2021, sezonul 4. Băieții au nominalizat în Gala din 23 octombrie 2021. Ce fată au propus spre eliminare... Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor au discutat despre scenele din "agresiune". Trecutul Andradei, o ra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x