Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică sunt în cunoaștere, dar doamna Ioana este împotriva lor

Ela a fost invitată aseara la Mireasa - Capriciile iubirii. Aceasta le-a avut alături pe mama și sora sa. Cele două au avut sfaturi pentru concurentă.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică sunt în cunoaștere, dar doamna Ioana este împotriva lor Galerie
Ela a fost invitată la Mireasa - Capriciile iubirii | Antena 1

Ela le-a spus celor două că nu trebuie să spună lucruri urâte despre Seba pentru că este băiat bun, dar cele două i-au spus că ele o văd alături de Petrică, dar că alegerea este a ei.

Ela și Petrică sunt în cunoaștere

După ce Petrică și Ela au fost întrerupți de Seba, iar Ion l-a criticat pe Seba pentru acțiunea sa. Petrică și Ion au stat de vorbă pe terasă, iar Ion i-a dat câteva sfaturi băiatului din Maramureș.

Și în casa fetelor și a mamelor, doamna Gabi și doamna Ioana s-au contrazis pe subiectul Ela. Cele două și-au spus multe, iar doamna Gabi a zis că doamna Ioana trebuie să fie mai aproape de fiul ei cu sufletul și să-l lase pe el să aleagă.

După emisiunea de pe Antena Stars, Ela și Petrică au stat de vorbă și au decis să-și mai dea o șansă și să se cunoască mai bine. Doamna Ioana nu mai este la fel de tăioasă în replici, dar nici cu inima împăcată nu este.

Ela a început să plângă în emisia live de azi și a spus că nu se aștepta să se împotrivească atât de mult față de relația lor. Concurenta a mai spus că este dispusă să accepte mai multe din partea mamei lui Petrică, doar că îi este foarte greu să înfrunte această situație.

Doamna Ioana nu o vrea pe Ela

Petrică și Ela sunt în cunoaștere. Concurenta a spus de mai multe ori că Petrică este unul dintre puținii bărbați care îi poate asigura o familie fericită.

Potrivit cuvintelor doamnei Gabi, doamna Ioana a spus că nu o place pe Ela și că aleasa inimii sale este în Maramureș. Doamna Ioana și Petrică au stat de vorbă aseară, iar mama a spus răspicat că Ela nu este pentru el. Petrică a susținut că el știe ce îi trebuie, dar doamna Ioana i-a menționat din nou că niciuna dintre concurente nu este gata de căsătorie.

Ela de la Mireasa sezon 4 s-a bucurat să-l descopere pe tânărul Petrică. Cei doi au decis că vor să se cunoască mai bine. Într-o discuție cu Maria, Ela a spus ce apreciază la Petrică, cel pe care a reușit să-l redescopere.

”Caracter, comportament, nu ai ce să-i reproșezi lui Petrică. E ce trebuie. Pentru mine el nici nu a existat până aseară. Toate ziceam că e băiat cu bun simț, cu respect. Aseară am stat puțin de vorbă cu el, am văzut niște chestii.”, a zis Ela.

Mireasa sezon 4. Victor, dezvăluiri despre doamna Lenu. Concurentul spune că este alt om în afara casei... Mireasa sezon 4. Mama Andradei l-a cunoscut pe Victor. Ce a avut de spus despre flacăra dintre ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x