Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică sunt în cunoaștere, dar doamna Ioana este împotriva lor

Ela a fost invitată aseara la Mireasa - Capriciile iubirii. Aceasta le-a avut alături pe mama și sora sa. Cele două au avut sfaturi pentru concurentă.

Ela a fost invitată la Mireasa - Capriciile iubirii

Antena 1

Ela le-a spus celor două că nu trebuie să spună lucruri urâte despre Seba pentru că este băiat bun, dar cele două i-au spus că ele o văd alături de Petrică, dar că alegerea este a ei.

Ela și Petrică sunt în cunoaștere

După ce Petrică și Ela au fost întrerupți de Seba, iar Ion l-a criticat pe Seba pentru acțiunea sa. Petrică și Ion au stat de vorbă pe terasă, iar Ion i-a dat câteva sfaturi băiatului din Maramureș.

Și în casa fetelor și a mamelor, doamna Gabi și doamna Ioana s-au contrazis pe subiectul Ela. Cele două și-au spus multe, iar doamna Gabi a zis că doamna Ioana trebuie să fie mai aproape de fiul ei cu sufletul și să-l lase pe el să aleagă.

După emisiunea de pe Antena Stars, Ela și Petrică au stat de vorbă și au decis să-și mai dea o șansă și să se cunoască mai bine. Doamna Ioana nu mai este la fel de tăioasă în replici, dar nici cu inima împăcată nu este.

Ela a început să plângă în emisia live de azi și a spus că nu se aștepta să se împotrivească atât de mult față de relația lor. Concurenta a mai spus că este dispusă să accepte mai multe din partea mamei lui Petrică, doar că îi este foarte greu să înfrunte această situație.

Doamna Ioana nu o vrea pe Ela

Petrică și Ela sunt în cunoaștere. Concurenta a spus de mai multe ori că Petrică este unul dintre puținii bărbați care îi poate asigura o familie fericită.

Potrivit cuvintelor doamnei Gabi, doamna Ioana a spus că nu o place pe Ela și că aleasa inimii sale este în Maramureș. Doamna Ioana și Petrică au stat de vorbă aseară, iar mama a spus răspicat că Ela nu este pentru el. Petrică a susținut că el știe ce îi trebuie, dar doamna Ioana i-a menționat din nou că niciuna dintre concurente nu este gata de căsătorie.

Ela de la Mireasa sezon 4 s-a bucurat să-l descopere pe tânărul Petrică. Cei doi au decis că vor să se cunoască mai bine. Într-o discuție cu Maria, Ela a spus ce apreciază la Petrică, cel pe care a reușit să-l redescopere.

”Caracter, comportament, nu ai ce să-i reproșezi lui Petrică. E ce trebuie. Pentru mine el nici nu a existat până aseară. Toate ziceam că e băiat cu bun simț, cu respect. Aseară am stat puțin de vorbă cu el, am văzut niște chestii.”, a zis Ela.

Ultimele știri