Căutare Live

Mireasa 2021, sezonul 4. Ion a refuzat task-ul asumării. Cum a fost sancționat

Aseara, concurenții au avut task-ul asumării. Aceștia au repetat task-ul din prima gală a sezonului 4 Mireasa și au fost rugați să se pună în spatele concurentului pe care îl plac din toate punctele de vedere.

Aseara, concurenții au avut task-ul asumării

Antena 1

Singura regulă a fost ca concurenții din cuplu să nu se pună unul în spatele celuilalt.

Ion a refuzat task-ul asumării

Mamele au fost cele care au jurizat. Petrică și Ela au fost desemnați câștigătorii, iar Ion a refuzat să participe la task pe motiv că nu are voie să se pună în spatele Ralucăi.

Premiul câștigat de Ela și Petrică constă în 400 de lei, bani din care își pot comanda mâncare.

Azi în emisia live, Simona Gherghe a vrut să discute despre refuzul lui Ion. Acesta a spus că în task li s-a cerut să fie sinceri și asumați și cum el și Raluca s-au așezat mereu unul în spatele celuilalt, dar acum nu aveau voie, erau nevoiți să mintă, așa că mai bine a refuzat. Pur și simplu nu a vrut să se pună în spatele unei alte concurente.

Din cauza refuzului, Ion intră într-o cursă de eliminare până sâmbătă în gală. Întrebarea de pe platforma Mireasa și de pe aplicația A1 este: "Vă doriți ca Ion să părăsească competiția?". Telespectatorii sunt rugați să voteze și să-și exprime opinia.

Ion și Raluca au petrecut o noapte la hotel după ce s-au logodit

După logodnă, Ion și Raluca au petrecut o noapte la hotel, la fel ca celelalte cupluri logodite de la Mireasa sezon 4.

”Pentru mine a fost ceva wow și că te-am cerut. Eu nu mă așteptam de la mine să am curajul ăsta, să mă ridic de pe canapeaua aia și să pun în genunchi în partea cealaltă. Îți multumesc mult că mi-ai dat curajul să fac ceva ce nu credeam că o să fac vreodată. Chiar simt că lângă tine pot să stau următorii foarte mulți ani pe care îi mai am eu aici. A fost ceva wow.”, a zis Ion.

După prima noapte împreună, Raluca a anunțat mândră: ”În orice caz, sunt luată” și a arătat inelul de logodnă.

Ion a adăugat că nu prea au dormit: ”A fost o noapte drăguță și m-am trezit cu o energie maximă. Noaptea asta a fost una în care mai multe baterii s-au încărcat, în care mai multe vorbe s-au spus. Nu vreau să vă zic mai multe despre seara asta. Asta s-a trăit, n-a fost de povestit. Nu va fi ușor de uitat.”

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole
Mireasa 2021, sezonul 4. Marius și Maria, discuție în contradictoriu. De la ce a pornit totul, aflăm la Capriciile Iubir... Mireasa 2021, sezonul 4. Ce a dezvăluit Adelina de față cu Seba, într-o conversație plină de săgeți cu doamna Eugenia...
Ultimele știri