Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Mama Andradei a intrat în direct în emisia live. A ținut să lămurească problema fiicei sale

Andrada a avut o ieșire nervoasă la petrecerea de sâmbătă seara, iar de aici și până la detalii despre starea de sănătate a concurentei nu a mai fost decât un pas.

Mireasa 2021, sezonul 4. Mama Andradei a intrat în direct în emisia live. A ținut să lămurească problema fiicei sale Galerie
Mama Andradei a intervenit azi în direct în emisia live pentru a lămuri problema fiicei sale | Antena 1

Mama Andradei a intervenit azi în direct în emisia live pentru a lămuri problema fiicei sale. Victor i-a arătat iubitei sale toată susținerea sa, dar cuvintele pe care el i le-a adresat fiicei sale au durut-o, chiar și cele spuse despre doamna Lenu.

Mama Andradei a intrat în direct, în emisia live

Doamna Ionela a spus că ea este sigură de faptul că cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt și că vor forma un cuplu indiferent de context. Simona Gherghe a ținut să o domolească pe mama Andradei și i-a spus să nu se supere pe doamna Lenu și să aibă grijă de cuvintele pe care i le adresează.

Un alt sfat oferit de prezentatoarea tv către doamna Ionela a fost faptul să nu mai acorde atât de multă atenției comentariilor din online.

Andrada a avut o întâlnire cu Eduard Puiu, psihoterapeut. Mama sa a rugat-o de asemenea să nu apeleze la ajutorul unui psiholog în casa Mireasa, ci doar atunci când va ajunge acasă. Cum primul pas spre vindecare este acceptarea.

Andrada a spus că relația de cuplu trecută i-a intensificat și mai mult stările de furie. De asemenea, Andrada a mai spus că ceva din copilărie i-a întreținut stările abuzive. Victor a fost și el prezent la discuția iubitei sale cu specialistul.

Andrada a început să plângă în emisia live

În timp ce Simona Gherghe avea o discuție despre căsătorie și familie cu Ion și Raluca și Alex și Ana, Andrada a început să plângă. Concurenta nu a putut să spună care este motivul pentru care s-a ajuns la lacrimi, iar Victor a luat cuvântul.

Acesta a spus că tensiunile din ultimul timp s-au acumulat și presiunea este mare pe ei. Victor a spus că Andrada se simte așa din cauza faptului că părinții ei nu se simt bine și că și-ar dori să o scoată din emisiune.

Andrada și Victor, la prima ceartă violentă

Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 s-au certat în timpul petrecerii de sâmbătă. Tânăra a fost dezamăgită de faptul că iubitul ei a dansat cu Alina, cea care nu vorbește cu ea.

”Ce ai tu? Ce a fost schema aia? De ce mi-ai arătat semnul ăla.”, a vrut să știe Victor, după ce Andrada a băut un pahar și i-a arătat un semn obscen.

”Tu ai venit după mine și m-ai luat așa.”, a replicat Andrada, foarte nervoasa. Atunci, iubitul ei a afirmat că are probleme cu nervii și a încercat să o liniștească.

”Ai probleme cu nervii. Nu te las, ai reacții aiurea, imature. Știi că ai o problemă cu chestia asta, cu furia. Ești o fată care are potențial, nu-ți stă bine. Un om inteligent învață să se controleze. De ce ai tu comportamentul ăsta și cine a contribuit la el.”, a zis Victor.

Totuși, nu a reușit să o calmeze, ci a enervat-o și mai tare. Conform lui, reacția fetei era cea a unui ”bichon turbat”, cum nu a ezitat să-i spună.

Mireasa 2021, sezonul 4. Marius și Maria nu mai sunt în cunoaștere. Decizia i-a aparținut concurentei... Mireasa 2021, sezon 4. Ce i-a spus doamna Ioana lui Petrică după ce și-a cunoscut cealaltă noră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x