Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Mama Andradei a intrat în direct în emisia live. A ținut să lămurească problema fiicei sale

Andrada a avut o ieșire nervoasă la petrecerea de sâmbătă seara, iar de aici și până la detalii despre starea de sănătate a concurentei nu a mai fost decât un pas.

Mireasa 2021, sezonul 4. Mama Andradei a intrat în direct în emisia live. A ținut să lămurească problema fiicei sale Galerie
Mama Andradei a intervenit azi în direct în emisia live pentru a lămuri problema fiicei sale | Antena 1

Mama Andradei a intervenit azi în direct în emisia live pentru a lămuri problema fiicei sale. Victor i-a arătat iubitei sale toată susținerea sa, dar cuvintele pe care el i le-a adresat fiicei sale au durut-o, chiar și cele spuse despre doamna Lenu.

Mama Andradei a intrat în direct, în emisia live

Doamna Ionela a spus că ea este sigură de faptul că cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt și că vor forma un cuplu indiferent de context. Simona Gherghe a ținut să o domolească pe mama Andradei și i-a spus să nu se supere pe doamna Lenu și să aibă grijă de cuvintele pe care i le adresează.

Un alt sfat oferit de prezentatoarea tv către doamna Ionela a fost faptul să nu mai acorde atât de multă atenției comentariilor din online.

Andrada a avut o întâlnire cu Eduard Puiu, psihoterapeut. Mama sa a rugat-o de asemenea să nu apeleze la ajutorul unui psiholog în casa Mireasa, ci doar atunci când va ajunge acasă. Cum primul pas spre vindecare este acceptarea.

Andrada a spus că relația de cuplu trecută i-a intensificat și mai mult stările de furie. De asemenea, Andrada a mai spus că ceva din copilărie i-a întreținut stările abuzive. Victor a fost și el prezent la discuția iubitei sale cu specialistul.

Andrada a început să plângă în emisia live

În timp ce Simona Gherghe avea o discuție despre căsătorie și familie cu Ion și Raluca și Alex și Ana, Andrada a început să plângă. Concurenta nu a putut să spună care este motivul pentru care s-a ajuns la lacrimi, iar Victor a luat cuvântul.

Acesta a spus că tensiunile din ultimul timp s-au acumulat și presiunea este mare pe ei. Victor a spus că Andrada se simte așa din cauza faptului că părinții ei nu se simt bine și că și-ar dori să o scoată din emisiune.

Andrada și Victor, la prima ceartă violentă

Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 s-au certat în timpul petrecerii de sâmbătă. Tânăra a fost dezamăgită de faptul că iubitul ei a dansat cu Alina, cea care nu vorbește cu ea.

”Ce ai tu? Ce a fost schema aia? De ce mi-ai arătat semnul ăla.”, a vrut să știe Victor, după ce Andrada a băut un pahar și i-a arătat un semn obscen.

”Tu ai venit după mine și m-ai luat așa.”, a replicat Andrada, foarte nervoasa. Atunci, iubitul ei a afirmat că are probleme cu nervii și a încercat să o liniștească.

”Ai probleme cu nervii. Nu te las, ai reacții aiurea, imature. Știi că ai o problemă cu chestia asta, cu furia. Ești o fată care are potențial, nu-ți stă bine. Un om inteligent învață să se controleze. De ce ai tu comportamentul ăsta și cine a contribuit la el.”, a zis Victor.

Totuși, nu a reușit să o calmeze, ci a enervat-o și mai tare. Conform lui, reacția fetei era cea a unui ”bichon turbat”, cum nu a ezitat să-i spună.

Mireasa 2021, sezonul 4. Marius și Maria nu mai sunt în cunoaștere. Decizia i-a aparținut concurentei... Mireasa 2021, sezon 4. Ce i-a spus doamna Ioana lui Petrică după ce și-a cunoscut cealaltă noră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x