Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Maria a aflat detalii din viața lui Marius. Concurentul a dat cărțile pe față

Maria și Marius sunt într-o cunoaștere. Cei doi au stat aseară de vorbă mai mult și concurenta a reușit să afle mai multe despre viața băiatului.

Mireasa 2021, sezonul 4. Maria a aflat detalii din viața lui Marius. Concurentul a dat cărțile pe față Galerie
Maria și Marius sunt într-o cunoaștere | Antena 1

Maria și Marius sunt într-o cunoaștere, iar concurenta a vrut să știe cât mai multe despre concurentul din casa Mireasa. De la o discuție despre tatuaje, Maria a aflat că Marius a avut o pasiune un pic mai periculoasă.

Maria a avut detalii din viața lui Marius

Acesta are mai multe zaruri tatuate pe mână, iar Maria s-a prins repede că acesta a fost pasionat de jocurile de noroc. Când l-a întrebat, Marius i-a spus că a jucat destul de des jocuri de noroc, dar că și-a dat seama la timp și a renunțat la ele de mai bine de doi ani.

Marius a spus că din cauza jocurilor de noroc avea mari probleme acasă. După ce a reușit să scape de acest viciu, băiatul a fost plecat în străinătate unde a lucrat, iar cu banii obținuți acolo și-a cumpărat un apartament și o mașină.

Doamna Eugenia a spus că a fost o perioadă foarte grea atunci când Marius era pasionat de jocurile de noroc, dar nu s-a lăsat până nu l-a convins că nu este bine pentru el.

Maria a avut detalii din viața lui Marius

În gala din data de 18 septembrie 2021, Ana a acuzat-o pe doamna Eugenia că are un comportament agresiv și că ea nu mai suportă discuțiile și certurile provocate de mama lui Marius.

Doamna Rodica s-a certat destul de rău cu doamna Eugenia, iar doamna Mihela este de acord cu toate mamele și fetele din casă. Toate o acuză pe mama lui Marius că și-a luat prea mult rolul în serios de când este mama săptămânii.

Doamna Gabi a spus că la discuția dintre doamna Eugenia și doamna Rodica nu a asistat, dar că nu este de acord cu atitudinea mamei lui Marius față de fete și mamele din competiție. Doamna Rodica spune că doamna Eugenia nu trebuie să amenințe pe nimeni, iar Andrada i-a luat apărarea mamei lui Marius.

Doamna Eugenia a ieșit și în această săptămână mama favorită și a avut posibilitatea să salveze una dintre fetele care au fost în cursa de eliminare. Înainte de a afla rezultatul voturilor, doamna Eugenia a ales-o pe Andrada.

Mireasa, sezonul 4. Cine este Speranța, noua concurentă din casa Mireasa. Ce spun mamele despre ea... Mireasa 2021, sezonul 4. Cum au primit-o concurenții pe Speranța, noua fată din competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x