Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Maria și Marius au aruncat internetul în aer. Ce spun cei doi despre imaginile din intimitate

Maria și Marius s-au retras într-o seară în camera băiatului și după ce au căutat să-și confirme iubirea, cei doi au dat frâu liber sentimentelor.

Mireasa 2021, sezonul 4. Maria și Marius au aruncat internetul în aer. Ce spun cei doi despre imaginile din intimitate Galerie
Maria și Marius s-au retras într-o seară în camera băiatului | Antena 1

S-au atins, dar nu s-au mai putut controla, iar imaginile au ajuns pe internet. Scena s-a văzut pe AntenaPLAY, iar imaginile au fost difuzate azi în emisia live.

Maria și Marius au aruncat internetul în aer

Maria și Marius au urmăit și ei imaginile, de față cu doamna Eugenia. Simona Gherghe le-a citit comentariile din mediul online, câteva dintre cele mai drăguțe. Întrebată de prezentatoarea tv ce se vede în imagini, Maria nu a știut ce să răspundă.

Simona a spus că fiecare face ce simte și cum simte și că nu are ce să le spună. Nici doamna Eugenia nu a vrut să comenteze, iar părinții Mariei nu mai doresc să intre prin telefon.

Mătușa Mariei a intrat însă în emisia live și a spus că toți cei din familie au văzut imaginile în timp real și că vrea să o întrebe pe concurentă dacă realizează că este filmată. Mama Mariei a ajuns la urgențe din această cauză și că este dezamăgită de fiica sa. Mătușa Mariei a spus că toată familia este foarte dezamăgită de tânără și că dacă nu mai rezistă în competiție să-și ceară eliminarea și să meargă acasă.

Detalii despre starea de sănătate a mamei Mariei

Acum, mama Mariei a ieșit din spital, dar nu se mai uită la emisiune și este sub tratament medicamentos.

Simona Gherghe a încercat să le ia apărarea celor doi și a spus că nu au făcut nimic din ce nu fac alți tineri de vârsta lor. Mătușa Mariei a spus că îi înțelege și că le este alături, dar trebuie să fie mai atenți la ceea ce fac.

Maria nu a vrut să le spună nimic părinților ei.

Mireasa 2021, sezonul 4. Mama lui Victor a creat nemulțumire în casă. Ce spune bărbatul despre femeia care i-a dat viață... Mireasa 2021, sezon 4. Cine este Gina, noua concurentă din casa Mireasa. Cum au reacționat mamele când au cunoscut-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x