Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Marius i-a povestit Mariei despre perioada copilăriei. Cum și-l amintește pe tatăl său

Marius i-a povestit Mariei despre copilărie și despre tatăl său. Acesta a avut probleme de sănătate după șocul morții tatălui.

Mireasa 2021, sezonul 4. Marius i-a povestit Mariei despre perioada copilăriei. Cum și-l amintește pe tatăl său Galerie
Marius i-a povestit Mariei despre șocul pe care l-a avut după decesul tatălui | Antena 1

Marius i-a spus Mariei că tatăl său a murit electrocutat, la serviciu, iar acest șoc i-a provocat probleme mari de sănătate. Acesta s-a confruntat cu amorțeală în părți importante ale corpului, nu mai vedea bine, iar aceste episoase se repetau în fiecare săptămână.

Marius i-a povestit Mariei despre perioada copilăriei

Fratele lui a avut și el probleme pentru că acesta s-a confruntat cu depresia. Marius a spus că a trecut printr-o perioadă grea, dar au primit ajutor din partea familiei și un ajutor financiar de pe urma morții tatălui.

Tot concurentul a mai povestit îndurerat că tatăl a fost foarte dur cu el, a încercat să-și ascundă lacrimile de față cu Maria, mai ales atunci când a povestit că îl bătea destul de rău.

În timpul emisiei live de azi, Marius nu a putut privi imaginile din material și a spus că nimic din ce a trăit din partea tatălui său nu va face cu copiii săi. Simona Gherghe a încercat să-i explice lui Marius că din păcate, probabil tatăl avea ceva nerezolvat în trecutul său și de aceea se comporta așa.

Maria și Marius, comportament la limita regulamentului

Maria și Marius formează un cuplu de câteva zile, dar cei doi sunt într-o relație de cunoaștere de ceva timp. Acum, cei doi au început să-și dea frâu liber sentimentelor.

Cuplul a mers în camera lui Marius, departe de ochii celor din jur, s-au acoperit cu o pilotă și s-au mângâiat tandru. Concurentul i-a oferit iubitei sale multe sărutări, iar imaginile au fost difuzate la Mireasa - Capriciile iubirii. Întrebat de Paula Chirilă despre imagini, Marius a spus în glumă că este chinuit de camere și de Maria.

Maria a fost cea care și-a dat seama că lucrurile dintre ei merg într-o direcție pe care nu o mai poate controla și a oprit joaca de sub pilotă. Cei doi au declarat că nu s-ar putea căsători dacă nu ar ajunge să se cunoască și din punct de vedere intim.

Marius a mai spus că relațiile intime sunt foarte importante într-o relație, iar Maria a fost de acord cu el pentru că din punctul ei de vedere cei doi care urmează să se căsătorească trebuie să fie compatibili din toate punctele de vedere. Maria și Marius încă se cunosc și relația dintre ei a intrat pe făgașul normal.

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor au discutat despre scenele din "agresiune". Trecutul Andradei, o ra... Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca, supărată pe afirmațiile băieților. Ce au discutat Victor și Ion despre ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x