Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Marius și Maria nu mai sunt în cunoaștere. Decizia i-a aparținut concurentei

După evenimentele din ultimele zile, Maria și Marius au rupt cunoașterea, iar decizia îi aparține Mariei. Marius spune că a fost devreme să se declare un cuplu cu Maria, dar față de Amalia simte atracție.

Mireasa 2021, sezonul 4. Marius și Maria nu mai sunt în cunoaștere. Decizia i-a aparținut concurentei Galerie
După evenimentele din ultimele zile, Maria și Marius au rupt cunoașterea | Antena 1

Amalia și Marius au mai avut între timp un date, deși concurenta nu a acceptat la început această întâlnire. Simona Gherghe a spus azi în live că mai bine nu întreabă ce s-a întâmplat, iar cei doi au zâmbit ironic. Maria a spus despre Amalia că bruneta mai are mult până să ajungă la nivelul ei.

Marius și Maria nu mai sunt în cunoaștere

La primul date pe care l-au avut după ce Marius a sărutat-o pe Amalia la somn, în prima noapte din casa băieților, cei doi s-au sărutat, deși Marius se afla într-o cunoaștere cu Maria. Lipsa de asumare a lui Marius a făcut-o pe Amalia să dea cărțile pe față.

Bruneta a cerut un sfat imparțial și a ales-o pe Alina. Cea din urmă a îndrumat-o pe Amalia să aleagă cu inima și dacă îl place cu adevărat să facă ea primul pas. Alina l-a sfătuit și pe Marius să se îndrepte spre cine simte și să nu facă nicio fată să sufere. Jocul duplicitar al lui Marius îi deranjează pe toți cei din casă.

Întrebat de Simona Gherghe ce simte în acest moment, Marius a spus că vrea să se retragă ca să ia cea mai bună decizie.

Doamna Eugenia a certat-o pe Alina și a rugat-o să nu mai judece pentru că fiecare concurent din casă are dreptul să-și ia propriile decizii. Mama lui Marius a spus că nimeni nu este interesat de părerea ei în competiție.

Mătușa Mariei a sfătuit-o pe fată să renunțe la Marius

Familia Mariei este împotriva unei eventuale relații între concurentă și Marius de la Mireasa sezon 4, după ce tânărul a recunoscut că a sărutat-o pe Amalia.

”Voiam să-ți spun să-l lași pe Marius în pace. Ți-a dat o pauză, lasă-l în pauza pe care o merită. Vezi-ți de viața ta, Marius nu este de tine. Tu ești o fată deșteaptă. Ți-ai dorit un băiat ca Marius la fizic, dar ți-ai dorit și un băiat deștept, ca să ai ce discuta cu el. Nu prea văd ce ai de discutat cu Marius. Marius, când la Amalia, când la tine, când acolo.

Fii demnă, fii cu capul pe umeri, așa cum te știm. Indiferent că vei rămâne sau nu în emisiune, ieși cu capul sus, nu mai sta după Marius. Nu te merită. Ești o fată de nota zece.”, a spus doamna Silvia, mătușa Mariei, la Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Aceasta a mai spus că părinții Mariei sunt foarte dezamăgiți: ”Nu vor să mai intervină. Sunt foarte dezamăgiți, puțin și de comportamentul ei că se lasă dusă de Marius. Marius le duce pe amândouă de nas. Doamna Eugenia, astăzi în emisiune, râdea când Maria suferea. Am văzut-o că suferă, o cunosc, îi cunosc grimasele, tot.

Mireasa sezon 4. Mătușa Mariei a sfătuit-o pe fată să renunțe la Marius: ”Nu leagă două vorbe”... Mireasa 2021, sezonul 4. Mama Andradei a intrat în direct în emisia live. A ținut să lămurească problema fiicei sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x