Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Mesajul lui Sebastian pentru Adelina. Ce i-a transmis pe AntenaPLAY

După ce a primit de la o susținătoare un pachet pentru el și Adelina, aceasta a spus că s-a gîndit în fiecare zi la ea după ce aceasta a plecat din competiție de urgență.

Mireasa 2021, sezonul 4. Mesajul lui Sebastian pentru Adelina. Ce i-a transmis pe AntenaPLAY Galerie
Adelina a plecat din competiție din cauza faptului că un unchi a decedat subit | Antena 1

Adelina a plecat din competiție din cauza faptului că un unchi a decedat subit. Doamna Margareta și doamna Rodica au văzut pozele trimise de susținători și au spus că cei doi se potrivesc foarte bine.

Mesajul lui Sebastian pentru Adelina

Seba a spus că va vedea ce o să fie afară și dacă vor continua relația dintre ei. Doamna Margareta a spus că este o femeie frumoasă și că îi stă bine cu orice se îmbracă. Nu după mult timp, Seba a transmis un mesaj la cameră.

Acesta a spus că îi simte lipsa, dar nu o mai cere în fiecare zi în casă pentru că știe că șansele ca ea să se reîntoarcă în competiție sunt foarte mici. Seba a mai spus că au reușit să construiască ceva frumos, dar că relația lor depinde doar de ei și de nimeni altcineva.

Adelina a intrat prin telefon în emisia live de azi și a spus că îi simte lipsa lui Seba, că vrea să se întoarcă în competiție dacă se poate ca să-și ducă la bun sfârșit relația. Dacă nu se poate acest lucru, aceasta a spus că îl așteaptă afară și se gândește mereu la el, dar și că urmărește emisiunea.

Adelina: "Sunt sigură că povestea noastră va continua și afară."

Adelina a părăsit de urgență casa Mireasa

Aseara, la Mireasa Capriciile iubirii, Adelina a fost invitata Gabrielei Cristea alături de Seba, iubitul ei. Cei doi au venit pentru a discuta un subiect sensibil din viața blondinei.

Adelina a primit un telefon de la mama sa și a fost anunțată că unchiul ei, fratele mamei, a decedat subit. Acesta a lăsat în urmă două fetițe, iar Adelina este pur și simplu devastată.

Gabriela Cristea i-a adresat condoleanțe, însă concurenta nu a găsit puterea să discute despre acest subiect. Cu lacrimi în ochi, ea a decis să nu vorbească despre ceea ce se întâmplă în familia sa și a spus clar și răspicat că are nevoie să plece din competiție pentru a le fi alături celor dragi ei.

Mama sa a rugat-o să plece acasă pentru că familia trece prin clipe dificile. Seba i-a fost mereu alături, a ținut-o în brațe și i-a oferit cele mai bune sfaturi.

Situația excepțională a fost tratată cu diplomație de către Gabriela Cristea. Prezentatoarea tv a anunțat-o pe concurentă că poate pleca acasă azi și că nu se știe dacă mai poate reveni în competiție, ca să-și ducă mai departe relația cu Sebastian.

Doliul din familia Adelinei a curmat parcursul competițional al concurentei.

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor s-au logodit la munte. Ce s-a întâmplat între cei doi... Mireasa, ediţii speciale de sărbătoare, zilnic, de la ora 14:00, pe 29 şi 30 noiembrie şi pe 1 decembrie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x