Căutare Live

Mireasa 2021, sezonul 4. Mesajul lui Sebastian pentru Adelina. Ce i-a transmis pe AntenaPLAY

După ce a primit de la o susținătoare un pachet pentru el și Adelina, aceasta a spus că s-a gîndit în fiecare zi la ea după ce aceasta a plecat din competiție de urgență.

Adelina a plecat din competiție din cauza faptului că un unchi a decedat subit

Antena 1

Adelina a plecat din competiție din cauza faptului că un unchi a decedat subit. Doamna Margareta și doamna Rodica au văzut pozele trimise de susținători și au spus că cei doi se potrivesc foarte bine.

Mesajul lui Sebastian pentru Adelina

Seba a spus că va vedea ce o să fie afară și dacă vor continua relația dintre ei. Doamna Margareta a spus că este o femeie frumoasă și că îi stă bine cu orice se îmbracă. Nu după mult timp, Seba a transmis un mesaj la cameră.

Acesta a spus că îi simte lipsa, dar nu o mai cere în fiecare zi în casă pentru că știe că șansele ca ea să se reîntoarcă în competiție sunt foarte mici. Seba a mai spus că au reușit să construiască ceva frumos, dar că relația lor depinde doar de ei și de nimeni altcineva.

Adelina a intrat prin telefon în emisia live de azi și a spus că îi simte lipsa lui Seba, că vrea să se întoarcă în competiție dacă se poate ca să-și ducă la bun sfârșit relația. Dacă nu se poate acest lucru, aceasta a spus că îl așteaptă afară și se gândește mereu la el, dar și că urmărește emisiunea.

Adelina: "Sunt sigură că povestea noastră va continua și afară."

Adelina a părăsit de urgență casa Mireasa

Aseara, la Mireasa Capriciile iubirii, Adelina a fost invitata Gabrielei Cristea alături de Seba, iubitul ei. Cei doi au venit pentru a discuta un subiect sensibil din viața blondinei.

Adelina a primit un telefon de la mama sa și a fost anunțată că unchiul ei, fratele mamei, a decedat subit. Acesta a lăsat în urmă două fetițe, iar Adelina este pur și simplu devastată.

Gabriela Cristea i-a adresat condoleanțe, însă concurenta nu a găsit puterea să discute despre acest subiect. Cu lacrimi în ochi, ea a decis să nu vorbească despre ceea ce se întâmplă în familia sa și a spus clar și răspicat că are nevoie să plece din competiție pentru a le fi alături celor dragi ei.

Mama sa a rugat-o să plece acasă pentru că familia trece prin clipe dificile. Seba i-a fost mereu alături, a ținut-o în brațe și i-a oferit cele mai bune sfaturi.

Situația excepțională a fost tratată cu diplomație de către Gabriela Cristea. Prezentatoarea tv a anunțat-o pe concurentă că poate pleca acasă azi și că nu se știe dacă mai poate reveni în competiție, ca să-și ducă mai departe relația cu Sebastian.

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

Doliul din familia Adelinei a curmat parcursul competițional al concurentei.

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor s-au logodit la munte. Ce s-a întâmplat între cei doi... Mireasa, ediţii speciale de sărbătoare, zilnic, de la ora 14:00, pe 29 şi 30 noiembrie şi pe 1 decembrie 2021...
Ultimele știri