Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Noul concurent din casa Mireasa se numește Ion Ilie și are 31 de ani

Ion Ilie are 31 de ani și este pregătit să intre în casa Mireasa pentru a-și cunoaște jumătatea. Acesta este pasionat de Body building, pe care a ajuns să-l și predea. Nu-i place să fie mințit și este un romantic incurabil.

Mireasa 2021, sezonul 4. Noul concurent din casa Mireasa se numește Ion Ilie și are 31 de ani Galerie
Ion Ilie are 31 de ani și este pregătit să intre în casa Mireasa pentru a-și cunoaște jumătatea | Antena 1

Ion a spus că a fost atras de două fete din casa Mireasa din punct de vedere fizic. Îi plac brunetele, femeile care sunt fit. Noul concurent a fost aseară prezent la Mireasa Capriciile iubirii și a făcut cunoștință cu mamele. John a fost misterios și nu le-a spus mamelor cine sunt fetele din top 3 pe care le preferă.

Noul concurent din casa Mireasa se numește Ion Ilie

John este din Brașov și se cunoaște cu Victor. Se știu datorită sportului și se întâlnesc des pentru a practica antremanente în sala de sport. John are 1.87 metri și cea mai lungă relația a sa a fost de un an și două luni. Noul concurent a mai spus că dacă nu depășește despărțirea, nu se aruncă în ceva nou.

Calitățile pe care le apreciază la o femeie sunt: sinceritatea, naturalețea, să știe ce vrea de la viață și deschisă.

John a spus despre el că este o persoană sinceră, deschisă, este sportiv, adoră mișcarea. Acesta a venit singur în competiție pentru că mama sa are probleme de sănătatea, iar starea fizică nu-i permite să vină în competiție. Doamna Rodica s-a oferit să-i fie alături în competiție și vrea să-l ia sub aripa ei.

Ion Ilie mai are și frați și surori, toți dintr-o relație anterioară a mamei sale, dar are o relație superbă cu toți, inclusiv cu părinții. John face echilibristică și pagina sa de antrenor este cartea sa de vizită.

Noul concurent a spus că a venit în emisiune ca să se însoare și a spus că deși avea această șansă și acasă, îi place fetele din emisiune.

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor dau o atenție deosebită trecutului amoros. Ce au discutat cei doi... Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor, mare supărare dintr-o joacă. De ce s-au lovit cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x