Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Povestea de viață a Isidorei. Ce a spus concurenta despre fostele relații

Isidora are 25 de ani, vine din Serbia, dar locuiește în Timișoara. Aceasta vrea un bărbat grijuliu, atent și protector. 

Întrebată de Simona Gherghe în emisia live, Isidora a spus că povestea de dragoste s-a încheiat în urmă cu un an Galerie
În trecut Isidora a avut o relație cu un bărbat din Maroc | Antena 1

În trecut Isidora a avut o relație cu un bărbat din Maroc, care o făcea să fie fericită, a avut grijă cu ea, dar u a trecut mult timp până când iubirea s-a dovedit a fi o iluzie. Tânăra spune că nu își dă seama cum s-a schimbat atât de mult.

Povestea de viață a Isidorei

Acesta a devenit agresiv fizic și a descoperit despre el că acesta era căsătorit. Ieșirea din această relație nu a fost deloc ușoară, concurenta slăbind peste 30 de kilograme.

Această relație a făcut-o să-și piardă încrederea în oamenii de lângă ea. Aceasta spune că a venit în casa Mireasa pentru că nu și-a pierdut speranța în dragoste. Întrebată de Simona Gherghe în emisia live, Isidora a spus că povestea de dragoste s-a încheiat în urmă cu un an și ceva.

Isidora se consideră vindecată în acest moment, dar are nevoie de cineva alături care să aibă multă răbdarea cu ea și care să o ajute să-și recapete încrederea. După relația de trei ani, Isidora a mai avut o relație, dar distanța i-a despărțit.

Isidora a avut un date cu Sebastian

Cei doi au avut emoții, dar au lăsat totul să decurgă de la sine. Isidora i-a spus și lui despre fosta sa relație. Concurenta i-a spus lui Seba că acesta este încă confuz și că are nevoie de timp ca să se deschidă în fața celor din jur.

Seba i-a spus că în trecut a fost posesiv și a acordat foarte multă atenție, dar mai toate relațiile lui au durat aproximativ 3 luni. Băiatul crede că tânăra îl simpatizează, dar că vrea în continuare să le cunoască și pe celelalte fete.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ion a fost la mic dejun în casa fetelor. Adelina l-a invitat, Raluca a câștigat atenție... Mireasa sezon 4, 8 septembrie 2021. Drama Ralucăi Fat a emoționat concurenții. Nu a putut să-și rețină lacrimile când po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x