Căutare Live

Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca, supărată pe afirmațiile băieților. Ce au discutat Victor și Ion despre ea

Povestea de dragoste dintre Ion și Raluca s-a terminat, dar au rămas lucruri nespuse între cei doi. Ion i s-a confesat lui Victor și i-a spus că se simte urmărit de fosta sa iubită.

În emisia live de azi, Victor și-a cerut scuze pentru cuvântul folosit

Antena 1

Raluca a aflat aseară la Capriciile Iubirii că a fost subiectul unei discuții și că a fost făcută psihopată de Victor. Iubitul Andradei a spus că este speriat de atitudinea Ralucăi și că o obsedează Ion.

Raluca, supărată pe afirmațiile băieților

Raluca a fost deranjată de cuvintele care i s-au spus, a început să plângă și a încercat să-și facă dreptate. Aceasta spune că l-a evitat total pe Ion pentru că nu mai vrea să-l simtă lângă ea. Deși mamele și fetele au încercat să o calmeze, Raluca cu greu și-a găsit locul prin casă.

Aceasta a stat de vorbă cu Ana, iar iubita lui Alexandru a felicitat-o pentru felul în care a gestionat despărțirea și pentru cum reușește să-l evite. Raluca a insistat că l-a rugat pe Ion să-și vadă de treburile lui și de Carmen pentru că ea nu-l mai vrea în preajma sa.

În emisia live de azi, Victor și-a cerut scuze pentru cuvântul folosit și Andrada chiar i-a cerut să se oprească cu astfel de remarci. Ionuț a confirmat și el în emisiune că Raluca îl urmărește cu privirea insistent pe Ion.

Simona Gherghe i-a spus lui Ion că din punctul ei de vedere concurentul este cel care a discutat mai mult despre cuplul lor decât a făcut-o blondina.

Carmen i-a trimis o scrisoare lui Ion

După despărțirea de Raluca și atunci când Carmen a părăsit competiția, Ion s-a declarat interesat de Carmen.

Fosta concurentă i-a spus lui Ion că îi mulțumește pentru toate cuvintele frumoase pe care le-a spus despre ea. Concurentul a fost foarte fericit atunci când a citit rândurile de la Carmen și s-a exteriorizat prin dans chiar dacă Raluca era de față.

Ion a mers și a vorbit pentru Antena Play și i-a transmis un mesaj frumos. I-a mulțumit pentru susținere și i-a urat o seară nemaipomenită. Raluca a spus că este deloc curioasă de ceea ce se întâmplă cu Ion și cu Carmen.

Carmen a mai spus că nu-l mai vede ca pe un frate și că este "pe drum spre el". Alexandru crede că fosta concurentă a vrut să-i transmită de fapt că va reintra în competiție.

Mireasa 2021, sezonul 4. Marius i-a povestit Mariei despre perioada copilăriei. Cum și-l amintește pe tatăl său... Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, mesaje pentru doamna Gabi. Ce a rugat-o să nu mai facă...
Ultimele știri