Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Scandal de proporții în casa băieților. Ce s-a întâmplat între concurenți

Ion, Alexandru și Ionuț au stat mai mult aseară de vorbă. Cei trei au stat mai mult de vorbă, au râs, au glumit, până când Victor a ieșit la ei.

Mireasa 2021, sezonul 4. Scandal de proporții în casa băieților. Ce s-a întâmplat între concurenți Galerie
Iubitul Andradei a ieșit la ei și le-a spus apăsat și dur să tacă din gură căci nu este prima dată când îi roagă să facă liniște | Antena 1

Cei trei băieți stateau de vorbă în fața ușii acestuia. Iubitul Andradei a ieșit la ei și le-a spus apăsat și dur să tacă din gură căci nu este prima dată când îi roagă să facă liniște. Victor a dat cu pumnul în perete, iar acesta din urmă s-a fisurat.

Scandal de proporții în casa băieților

Discuția a continut între Alexandru și Ion, iar Victor a ieșit și le-a spus că nu trebuia să facă asta. Ion l-a rugat să se liniștească și să-și controleze emoțiile și stările.

Întrebat de Simona Gherghe ce s-a întâmplat, Victor a spus că vrea să iasă din competiție pentru că stresul și lipsa somnului îl fac să aibă reacții agresive. Victor a spus că atunci când are de ales între sănătate și poveste, el alege sănătatea. Deși i-a vorbit cu Andrada și a rugat-o să se controleze, Victor are chiar și el reacții necontrolate.

Victor a spus că se simte deranjat de Alexandru că acum este prieten cu Ion, deși în trecut cei doi s-au jignit foarte urât. Discuția din casa băieților au continuat și azi dimineață. De data aceasta, Victor și Ion s-au certat din cauza unei saltele de fitness.

Victor: "Ăsta e caracterul tău de doi bani. Dacă te bat, te duci la poliție băi fraiere."

Doamna Lenu a încercat să-l controleze și să-l calmeze pe Victor și l-a rugat să meargă în casă pentru că toți îl așteptau ca să facă sport. Andrada a venit și ea pe terasă să-și calmeze pe iubitul ei.

Andrada: "Nu-mi place când te văd așa."

Andrada și Victor, ceartă dură

Adelina și Andrada de la Mireasa sezon 4 au avut un schimb de replici, în urma căruia Victor a remarcat anumite gesturi, pe care nu le-a plăcut, la iubita lui.

După ce Andrada a încercat să vorbească despre Adelina cu el, băiatul a refuzat să accepte atitudinea iubitei sale. Pentru că tot auzea ”gata” din partea partenerului, Andrada s-a enervat.

”Prost ești.”, i-a zis ea și Victor a izbucnit imediat.

”Ai reacții nasoale ca fată. Nu vrei să asculți. Taci. Gata, nu-ți mai zic nimic. Ceartă-te, fă ce vrei”, a zis Victor. ”Nu înțeleg, cine a zis că vrea să se certe? Păi dacă nu mi se pare corect”, a zis Andrada.

”Ți-a sărit o bală.”, a remarcat Victor, care a fost deranjat de faptul că iubita lui a înjurat emisiunea, locul unde s-au cunoscut. ”Te-ai pi**t inclusiv pe mine”, a mai spus băiatul.

Imediat, a mers în bucătărie și i-a zis Adelinei că vrea să vorbească. ”Nu vreau să te mai uiți urât la mine. Mă vezi că sunt calmă? M-ai dezamăgit maxim, ți-am fost alături. Când a venit altcineva, mi-a luat locul imediat. Ești un copil cu probleme la mansardă.”, a zis ea.

Mireasa 2021, sezon 4. Ion, dezamăgit de felul în care Raluca vorbește despre el după despărțire... Mireasa 2021, sezonul 4. Adelina a intrat în conflict cu Amalia și Alina. Prietenia lor, pusă sub semnul întrebării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x