Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe s-a tuns. Cum a apărut prezentatoarea tv azi în emisiune

Simona Gherghe s-a tuns, iar acest lucru a fost remarcat azi în emisia live a emisiunii Mireasa. Prezentatoarea tv este superbă, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe s-a tuns. Cum a apărut prezentatoarea tv azi în emisiune Galerie
Simona este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate prezentoare tv din România | Instagram

Simona este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate prezentoare tv din România. Aceasta este alături de luni până duminică în casa Mireasa de concurenții care vor să-și găsească jumătatea și să se căsătorească.

Simona Gherghe s-a tuns

Azi, încă de când a intrat în emisia live, Simona Gherghe a spus că a venit îmbrăcată cu un tricou cu o pisică, simbolul pentru alungarea spiritelor rele. Halloween-ul se apropie cu pași repezi, iar prezentatoarea tv s-a conformat și a intrat deja în spiritul sărbătorii, mai ales că între concurenții din casa Mireasa tensiunea crește de la o zi la alta.

Aceasta a câștigat simpatia oamenilor prin felul său carismatic și frumusețea deosebită.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ce studii are Simona Gherghe

Simona Gherghe este absolventă a Facultății de Litere din cadrul „Universității Alexandru Ioan Cuza” din Iași, orașul în care vedeta a copilărit.

„Sunt licențiată în Litere, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași”, a scris Simona Gherghe pe Instastories, când a răspuns la curiozitățile prietenilor ei virtuali.

Simona Gherghe este mama a doi copii, a unei fetițe pe nume Ana și a unui băiețel pe nume Vlăduț.

După ce l-a născut pe Vlăduț, în 2019, Simona Gherghe a dorit să petreacă timp cu micuțul său și superba Ana.

De aceea, și-a pus cariera pe pauză, însă în toamna anului 2020 a revenit pe micile ecrane. După 18 ani de televiziune și după ce și-a dedicat timpul celor doi copii, aceasta a revenit cu producția ”Mireasa”.

O puteți vedea pe Simona Gherghe în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 14:00 și sâmbătă de la 13:30, la "Mireasa", pe Antena 1.

Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, mesaje pentru doamna Gabi. Ce a rugat-o să nu mai facă... Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia și John au mers la un date. Unde au mers cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x