Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Un prim dialog între Marius și Amalia. Ce au discutat cei doi

Amalia a ajuns în casa băieților sâmbătă și, după ce i-a salutat pe cei din casă, Marius este cel care s-a așezat lângă ea.

Mireasa 2021, sezonul 4. Un prim dialog între Marius și Amalia. Ce au discutat cei doi Galerie
Amalia a povestit ieri în emisia live că atunci când a mers la somn, Marius a mers în camera ei și i-a dat un sărut de noapte bună | Antena 1

Aceasta a primul dialog între cei doi. Marius a tachinat-o și i-a "reproșat" lui Alex că stă cu spatele la ea în timp ce mânca, după ce Amalia a declarat că a intrat în competiție pentru a-l cunoaște.

Un prim dialog între Marius și Amalia

După o serie de glume, Amalia i-a spus lui Alex că a atras-o la el caracterul și într-o oarecare măsură a contat și aspectul fizic.

Amalia a povestit ieri în emisia live că atunci când a mers la somn, Marius a mers în camera ei și i-a dat un sărut de noapte bună, pe buze. Concurentul spune însă că nu a fost așa și că i-a dat un pupic pe obraz. Maria a fost deranjată de toată această situație, iar Simona Gherghe i-a promis că îi va oferi azi un material care să elucideze misterul. Maria și Marius sunt într-o relație de cunoaștere.

Misterul sărutului, elucidat

Alex și Petrică i-au făcut patul, iar Seba a mers la ea și i-a dat un pupic de noapte bună pe obraz. În altă cameră din casa băieților, Ion, Marius și Victor le pregăteau o farsă. Marius a fost cel mai curajos și a intrat în cameră, i-a dat pupicul cerut de Amalia și a fost de două ori, nu o singură dată.

După ce a văzut imaginile, Maria a spus că Marius a creat toată situația și tot el trebuie să rezolve. Un lucru este cert, Marius a pupat-o de două ori, iar Maria cere o explicație de la el. Concurentul a spus că a fost doar ceva de moment, iar Ion și Victor au fost cei care l-au împins de la spate.

Tot în emisia live de ieri, în pauza de publicitate, după dezvăluirile Amaliei, Maria și Marius au avut o discuție. Maria i-a spus lui Marius că nu vrea să o mai pună în ipostaze proaste ca aceasta. Concurentul i-a explicat blondinei că a fost doar un joc și că nu vrea deloc să o cunoască. Acesta a asigurat-o că Amalia nu îl atrage și că a fost agitat de băieți.

Nici Amalia nu mai vrea să îl mai cunoască pe Marius. I-a spus acest lucru Speranței.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ion și Raluca au ajuns la sentimente mai bune. Concurentul a primit o scrisoare de la părinți... Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca este concurenta care trebuia să părăsească casa, dar mamele au ales-o pe Speranța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x