Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Anca s-au despărțit. Decizia îi aparține bărbatului

Victor și Anca au fost primul cuplu al sezonului 4 Mireasa. Întrebați ieri de Simona Gherghe dacă sunt siguri că nu s-au grăbit, aceștia au susținut sus și tare că simt ceva unul pentru celălalt.

Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Anca s-au despărțit. Decizia îi aparține bărbatului Galerie
Anca l-a îndemnat pe Victor să o cunoască pe fata pe care simte că trebuie să o cunoască | Antena 1

După emisia live, Victor s-a confesat băieților și a spus că nu vrea să mai formeze un cuplu cu Anca. Ion i-a spus lui Victor că simte că vrea să vorbească cu altcineva și nu vrea să-și bată joc de Anca.

Victor și Anca s-au despărțit

Doamna Lenu a simțit că ceva se întâmplă și a îndemnat-o pe Anca să meargă să discute cu el. Pe de altă parte, Anca a vorbit și ea cu fetele și a spus că ea este ok, dar trebuie să vadă ce se întâmplă cu Victor. Anca le-a mărturisit fetelor că ea nu vrea să fie o simplă aventură pentru el.

Victor a luat-o pe Anca seara deoparte și i-a spus că o altă fată i-a atras atenția și că vrea să fie sincer cu el. Concurenta i-a cerut sinceritate și l-a rugat să spună ceea ce simte. Victor i-a spus fetei că tentații există în casă și că el nu s-a simțit deloc în largul lui după ce au format un cuplu.

Anca l-a îndemnat pe Victor să o cunoască pe fata pe care simte că trebuie să o cunoască. Cu toate acestea, Victor a spus că nu vrea să ca Anca să se supere pe el și i-a cerut să nu îl părăsească.

Andrada, pe placul lui Victor

Anca nu s-a gândit niciodată că Andrada este femeie pe care Victor și-o dorește pe aceasta alături de el. După ce a discutat cu Anca, la nicio oră distanță, bărbatul a luat-o deoparte pe Andrada și i-a spus cât de mult o place. Bruneta i-a spus că nu vrea să o sărute, dar îi mai oferă o îmbrățișare și că atracția este reciprocă.

Cei doi au stat mult timp îmbrățișați, iar Victor i-a declarat fetei că își dorea foarte mult să facă acest lucru. Cei doi au discutat mai apoi și au declarat că sunt asumați, dar că nu se vor declara un cuplu.

Ion a spus că nu se aștepta la o asemenea atitudine din partea lui Victor. Acesta i-a spus lui Marius că nu se aștepta ca Andrada să accepte acest lucru, mai ales că cele două sunt prietene.

Anca și doamna Lenu au discutat. Bunica lui Victor a plâns și a rugat-o pe Anca să nu fie supărată, dar să-i și spună cine este fata pe care nepotul ei o place.

Armando şi Andra, câştigătorii sezonului 1 ”Mireasa”, divorțează! Fostul concurent a explicat ce a făcut după competiție... Mireasa 2021, sezonul 4. Adelina și Isidora s-au certat din cauza unui dulap. Raluca, prinsă la mijloc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x