Antena Căutare

Mireasa 2022, seoznul 5. Alisia a pus punct cunoașterii cu Răzvan. Ce a făcut-o să ia această decizie

Alisia a pus punct cunoașterii cu Răzvan, dar acesta simte în continuare să se apropie de ea. I-a făcut o surpriză și i-a pus trandafiri pe pat.

Mireasa 2022, seoznul 5. Alisia a pus punct cunoașterii cu Răzvan. Ce a făcut-o să ia această decizie Galerie
Alisia a pus punct cunoașterii cu Răzvan | Antena 1

Chiar dacă Alisia a fost cea care a venit în emisiune și a spus că îl place pe Răzvan, acum bate în retragere. După ce în emisia live de azi s-au difuzat imaginile cu cei doi, Simona Gherghe a cerut difuzarea pe post a unui mesaj care a venit pe adresa redacției.

Alisia a pus punct cunoașterii cu Răzvan

Se pare că mesajul a fost scris de către nașa de nuntă a Alisiei și a fostului ei iubit, Alex. Cei doi urmau să se căsătorească anul acesta în luna august.

Mesajul a fost pentru Răzvan. Cea care l-a scris a spus că Alisia caută doar bani și atenție și că a făcut gesturi disperate pentru se împăca cu fostul ei iubit. Tânăra a mai fost concurentă într-o altă emisiune matrimonială, iar acum este acuzată că s-a înscris la Mireasa pentru a-l determina să se împace cu ea.

Răzvan nu a avut nicio reacție, a spus că va discuta cu Alisia ca să se lămurească situația.

Alisia l-a anunțat pe Răzvan că nu vrea să-l mai cunoască

Alisia de la Mireasa sezon 5 l-a anunțat pe Răzvan că nu mai vrea să-l cunoască. Decizia ei a venit la doar câteva pre după ce-i spunea că se pierde în ochii lui.

Tânăra spune că Răzvan se uită după Larisa și că ea nu vede în ochii lui sclipirea aceea pe care a văzut-o cu cealaltă concurentă.

Alisia susține că e interesat de ea doar pentru că Larisa este indisponibilă.

”Mă simt prost, știu că a fost ceva între voi. Și imaginile alea pe care le văd cu tine... Nu e vorba că nu am sentimente pentru tine încă, doar că mă pun în postura ta și a ei.... Cum ar veni să fie cineva, să vi venit pentru mine și...”, a spus concurenta de la Mireasa când stătea cu Răzvan în grădină.

Alisia a mai punctat faptul că: ”Mi se pare că te-ai uitat într-un fel. Cu mine stai doar pentru că, cum a spus și Sabrina, pentru că ea vrea și de asta stai.”, a mai adăugat Alisia, care a mai zis că e diferită interacțiunea lor față de cea pe care Răzvan a avut cu Larisa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce se va întâmpla în gala din data de 28 mai. Există o cursă de eliminare... Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrinei i-a pierit zâmbetul când a aflat că mama a scris staff-ului. Femeia o acuză că a minți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x