Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Adevărul despre fotografia cu Yana în care nu se vede inelul de logodnă pe deget

Pe grupuri a apărut o imagine în care inelul de logodnă al Yanei nu este vizibil. Totuși, în alte fotografii realizate la scurt timp, bijuteria apare. Iată care este, de fapt, adevărul despre prima poză.

colaj de imagini cu yana si andrei de la mireasa sezon 5 Galerie
Pe grupuri a apărut o imagine în care inelul de logodnă al Yanei nu este vizibil. Totuși, în alte fotografii realizate la scurt timp, bijuteria apare. Iată care este, de fapt, adevărul despre prima poză. | Antena 1

De când Yana a plecat din casa Mireasa, au apărut o mulțime de discuții despre felul în care alege să-și petreacă timpul. Mulți au criticat-o pentru că a ieșit și a mers în club, în timp ce alții au susținut că minte atunci când fata a anunțat că are COVID-19.

Recent, pe grupuri a început să circule o imagine realizată de o apropiată a Yanei. În fotografie, se vede cum iubita lui Andrei stă așezată și este foarte atentă la telefon.

Citește și: Finala Mireasa sezon 5. Ce au făcut Andrei și Yana la Chișinău. Acum s-a aflat cum și-au petrecut timpul

S-a scris că ea nu poartă inelul de logodnă și că îl pune doar când este filmată. De fapt, bijuteria nu se poate vedea pentru că este acoperită de suportul husei. De altfel, în dreptul camerelor se observa capsa cu care acest suport este prins de carcasă.

Mai târziu, când Yana nu mai ține telefonul în mână și e la bar, bijuteria dăruită de Andrei se află la locul ei, pe degetul inelar.

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au una dintre cele mai neașteptate povești de dragoste din acest sezon. Cei doi tineri au petrecut câteva săptămâni bune în casă, înainte de a își da o șansă.

Andrei a pășit optimist în show-ul matrimonial Mireasa. A avut-o, încă de la început, alături pe mama sa. Primele săptămâni au fost unele agitate pentru el, căci i-a luat ceva timp pentru a se acomoda cu ceilalți băieți.

Nu a fost atras de nicio fată, însă a încercat să o cunoască pe Sabrina, cu puțin timp înainte să intre Yana în competiție. Deși părea să se bucure de companie lui, fata s-a întors la fostul iubit, Perneș.

Andrei i-a respectat decizia și a început să-și petreacă timpul cu tinerii singuri. A avut câteva tachinări cu Yana și chiar i-a luat apărarea în fața mamelor, care o criticau pentru alegerile ei culinare și felul în care decide să-și trăiască viața.

La un moment dat, când niciunul nu se mai aștepta, o scurtă discuție pe terasă a fost prima cărămidă pusă în relația lor. Nu a durat mult și și-au dat o șansă. Pasiunea și atracția dintre ei a fost vizibilă și tot mai mulți și-au exprimat susținerea pentru cuplul lor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Andrada, mesaj surprinzător pentru „soacra” sa. Cum se înțelege fosta concurentă cu mama lui Victor

Nici măcar informațiile care veneau de afară, și care nu au fost dovedite, nu au putut să dărâme ce iubirea lor crea. Reticentă la început și foarte reținută, Yana i-a demonstrat iubitului ei că își dorește să rămână împreună.

Din păcate, din cauza unor probleme cu viza, fata a fost nevoită să părăsească România. Au urmat conversații prin video call, amândoi încercând să-și ascundă durerea provocată de scurta despărțire. În afara casei, Yana încerca să își rezolve problemele medicale, în timp ce gândul lui Andrei era mereu la ea, logodnica lui iubită.

La un moment dat, la aniversarea celor două luni de relație, producția a înlesnit întâlnirea lor. Astfel, Andrei și Yana au petrecut ore bune împreună, în care au încercat să șteargă dorul acumulat în ultima perioadă.

Din cauza actelor, ei nu au putut participa la Finala Mireasa sezon 5, lucru care l-a supărat pe concurent. În Finală, el a fost alături de cei dragi, însă curând o să-și strângă în brațe logodnica.

Mireasa 2021, sezon 4. Andrada, mesaj surprinzător pentru „soacra” sa. Cum se înțelege fosta concurentă cu mama lui Vict... Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina, ipostaza romantică în care s-au pozat. Ce declarație i-a făcut bărbatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x