Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei, dat afară din platou. Ce s-a întâmplat în emisia live

Andrei a fost rugat să iasă din platoul emisiunii Mireasa după ce a ridicat vocea în timp ce se discuta un material cu cearta dintre Larisa și doamna Mioara de la Mireasa sezon 5.

andrei de la mireasa sezon 5 imbracat cu o camasa albastra si o vesta Galerie
Andrei a fost rugat să iasă din platoul emisiunii Mireasa după ce a ridicat vocea în timp ce se discuta un material cu cearta dintre Larisa și doamna Mioara de la Mireasa sezon 5. | Antena 1

Andrei a fost deranjat de limbajul folosit de Larisa la adresa doamnei Mioara. Aceasta s-a supărat după ce a fost jignită de mama băiatului și a mustrat-o inclusiv pe doamna Dana pentru că nu i-a luat apărarea.

Ce spunea doamna Mioara despre Larisa

”Vaco care ești”, se aude doamna Mioara. De la câțiva metri distanță, Larisa spune: ”Vă rog să mă lasați în pace, da? Atât vă spun. Dacă vă puneți cu mine o să mă cunoașteți”.

”Nesimțito care ești, obraznico care ești, care îmi iei hainele și le muți, scroafo care ești, needucato”, nu s-a lăsat doamna Mioara. ”Pe mine nu mă faceți nesimțită. Needucată sunteți dumeavoastră”, a mai zis și concurenta.

Atunci mama lui Andrei a plusat. ”Da, ești, needucato. Care-mi controlezi hainele toate. Nu stai tu cuminte, îți arăt eu ție. Ia să vezi ce zic eu. Obraznico care nu te-au educat părinții. Lipsă de bun simț ai. .... de mahala ești.”, a mai afirmat, vizibil nervoasă, doamna Mioara.

După emisiunea, Larisa s-a confesat fetelor, nemulțumită de modul în care doamna Mioara a vorbit despre ea.

Ceartă în live între Andrei, doamna Mioara și Larisa

În emisia live din 22 aprilie 2022, cei trei și-au aruncat, din nou, cuvinte grele. Doamna Mioara consideră că Larisa o marginalizează și că mai mulți concurenți au jignit-o.

De cealaltă parte, Larisa a fost apărată de doamna Dana, care s-a simțit după ce fata i-a atras atenția că nu o susține.

Apoi, Andrei a ridicat vocea și a cerut să plece, invocând o ”intrigă”.. Simona Gherghe chiar l-a rugat să părăsească platoul. Mai nervoasă decât înainte, doamna Mioara a vrut să plece și ea din living-ul Mireasa.

Mama băiatului crede că Larisa îl place pe Andrei și că e nemulțumită pentru că doamna Mioara nu îi permite să se apropie de el.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Elena, victima violenței domestice. Mărturisirile care au uimit... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a început să plângă. Ce a auzit de la Perneș nu i-a picat bine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x