Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei, ”îngenunchiat” de vorbele mamei sale. A plecat capul când a auzit ce a spus despre Larisa și Dana

Doamna Mioara de la Mireasa sezon 5 continuă să fie supărată pe Larisa. După ce a discutat cu Andrei, care a rugat-o să depășească discuțiile, ea a mers în baie și a folosit alți termeni neplăcuți la adresa fetei.

andrei cu capul plecat sta langa doamna mioara Galerie
Doamna Mioara de la Mireasa sezon 5 continuă să fie supărată pe Larisa. După ce a discutat cu Andrei, care a rugat-o să depășească discuțiile, ea a mers în baie și a folosit alți termeni neplăcuți la adresa fetei. | Antena 1

Aflată în baie, doamna Mioara a făcut abstracție de camere și de microfoane și a vorbit singură. Mama lui Andrei a jignit-o pe doamna Dana, însă nu a uitat-o nici pe Larisa, care crede că este pionul mamei lui Leo.

”Îți place de ciuma de Larisa... M-am săturat să fiu amuzamentul la o ciumă și la una care e sac umpluc u paie și cu cu gușa până la pământ, care nu mănâncă, ține și ea cură de slăbit, să slăbească și rămâne aceeași.”, a zis doamna Mioara în baie.

Andrei, dezamăgit de reacția mamei lui

După ce materialul a fost difuzat, Andrei a simțit nevoia să-și ceară scuze în numele mamei sale. El a rugat-o să se controleze și să nu mai jignească.

”Vreau să-mi cer scuze în numele mamei. Nu e frumos să aduci jigniri în continuare. Te-aș ruga frumos, ca băiat al tău, să le ceri scuze și să oprim circul aici.”, a zis Andrei, vizibil afectat, în live.

Tânărul a ținut capul plecat cât timp auzea cum mama lui le jignea pe Larisa și doamna Dana, chiar după ce el a rugat-o să înceteze și să se delimiteze de tensiunile dintre ei.

Totuși, doamna Mioara nu a putut să-și ascundă adevăratele trăiri și a readus în discuție faptul că ea a fost nevoită să se mute cu tot cu haine.

Larisa s-a enervat și i-a spus doamnei Mioara că nu are bun simț, lucru care a făcut să inflameze și mai tare spiritele.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș i-au dat detalii Larisei despre noaptea petrecută fără camere... Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată și cine e Răzvan, noul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x