Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Aron a pus punct cunoașterii cu Elena. De ce a luat brusc această decizie

Aron și Elena de la Mireasa sezon 5 au pus punct cunoașterii. Totul s-a întâmplat din senin, după ce își declarau sentimentele profunde.

aron si elena de la mireasa sezon 5 suparati in emisia live Galerie
Aron și Elena de la Mireasa sezon 5 au pus punct cunoașterii. Totul s-a întâmplat din senin, după ce își declarau sentimentele profunde. | Antena 1

”E un sentiment atât de plăcut”, a zis Elena, care a subliniat că nu a mai simțit asta. Aron a replicat că o place mult și că simte multă liniște sufletească.

”Mă simt așa recunoscătoare pentru tot ce trăiesc”, a mai afirmat concurentă. Apoi un subiect a dus la ruperea ”vrăjii”. ”Eu una când am văzut jurământul care se pune la Biserică, eu nu simt să fac așa ceva. Tu când juri, e o energie pe care o depui acolo...”, a argumentat ea după ce a zis că nu ar vrea să se cunune religios.

Aron și Elena au pus punct cunoașterii

Aron i-a explicat că e vorba despre o alegere a partenerilor, nu trebuie să iei literalmente cele spuse în lăcaș. ”Eu vreau ceva noi, un exemplu pentru alte femei, să fie o cale comună”, a mai adăugat Elena.

”Ești 100% sigură că nu vrei asta? Pentru mine e foarte important. Eu nu concep să nu trec prin cununia religioasă. În cazul ăsta, nu putem continua ce avem între noi. Eu îți mulțumesc pentru toate clipele și îți urez succes”, a replicat concurentul.

Mai târziu, Elena a plâns pentru că era ”super tristă pentru că s-a terminat.” Puțin mai devreme, Aron a fost înconjurat de doamna Elena și băieți.

Cum au explicat Elena și Aron ce s-a întâmplat între ei

”Eu nu pot să-i judec faptele, el știe ce face, ce simte. Pentru mine s-a încheiat acest subiect, îmi e clar. Nu pot decât să-i urez multă sănătate și mult succes. Asta a venit după ce m-a întrebat dacă vreau să fim împreună și mi-am deschis sufletul.

A fost prima oară când am simțit așa. Mi s-a confirmat că sunt pe un drum foarte bun.”, a afirmat Elena, vizibil dezamăgită de decizia lui Aron.

Băiatul susține că nu a fost un pretext și s-a supărat că lucrurile s-ar fi văzut așa.

Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au despărțit. Cum s-a ajuns la separare... Mireasa 2022, sezon 5. Cine este și cum arată Manu, noul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x