Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Băieții au făcut nominalizări. Ce fete au vrut să elimine

Băieții de la Mireasa sezon 5 au nominalizat o fată pe care nu și-o mai doresc în show-ul matrimonial. Doar cinci fete sunt singure în acest punct al competiției.

simona gherghe si baietii de la mireasa sezon 5 Galerie
Băieții de la Mireasa sezon 5 au nominalizat o fată pe care nu și-o mai doresc în show-ul matrimonial. Doar cinci fete sunt singure în acest punct al competiției. | Antena 1

În Gala din 23 aprilie 2022, băieții au nominalizat o fată pe care nu și-o mai doresc în casa Mireasa. Larisa, Anda, Ina, Yana și Elena sunt tinerele care nu formează, în acest moment, un cuplu.

În vreme ce Larisa nu a încercat să cunoască niciun băiat din casa Mireasa, în afară de Robert, care a fost eliminat din cauza problemelor de sănătate, Anda pare interesată de Leo.

Ina a încercat să-l descopere pe Adrian, însă cei doi nu au fost compatibili, așa că au pus punct cunoașterii. Yana a fost curtată de Perneș, însă acesta s-a întors la Sabrina. Și Aron, respectiv Andrei, s-au arătat interesați de frumoasa concurentă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce a decis publicul în cazul lui Manu. Fetele nu l-au mai dorit în casă

Elena a început și încheiat o cunoaștere cu Aron, cel cu care a avut o discuție pe teme religioase. Ea nu-și dorea ca la cununia ei religioasă să fie citită o anume sintagmă, conform căreia femeia jură să urmeze calea bărbatului. Asta nu a fost pe placul lui Aron, care a pus punct.

Celelalte fete au cuplu, însă rămâne de văzut dacă băieții s-au rezumat doar la a le vota pe cele singure sau consideră că nici cele cu relație nu-și mai au locul în casă.

Băieții au făcut nominalizări. Pe cine nu-și mai doresc în competiție

Înainte de a citi voturile, Simona Gherghe a anunțat că Yana a încălcat regulamentul.

”Nu e o chestie de care să ne amuzăm. Ce i-ai spus lui Andrei în pauză? Nu ai voie să vorbești despre nominalizări.”, a zis moderatoarea.

  • Andrei este cel care a nominalizat primul: Larisa.
  • Sese: Ina
  • Perneș: Ina
  • Aron: Larisa
  • Leo: Larisa
  • Valentin: Larisa
  • Adrian: Larisa.

Astfel, Larisa este fata care e în pericol de eliminare. Ea trebuia să intre în cursa de eliminare alături de Ina, care a fost pe ultimul loc. Iepurașul însă a anulat cursa și le-a urat concurenților să se bucure de șederea în casă și de Sărbătorile Pascale.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce a decis publicul în cazul lui Manu. Fetele nu l-au mai dorit în casă... Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 23 aprilie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x