Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Buni Elena nu și-a mai putut masca durerea și lacrimile i s-au rostogolit pe obraji. Ce a făcut-o să plângă

Bunica Elena a fost martora unui schimb dur de replici între Aron și Leo de la Mireasa sezon 5. Aceasta nu a scos niciun cuvânt, dar a plâns la finalul conversației dintre cei doi.

doamna elena de la mireasa sezon 5 cand plange Galerie
Bunica Elena a fost martora unui schimb dur de replici între Aron și Leo de la Mireasa sezon 5. Aceasta nu a scos niciun cuvânt, dar a plâns la finalul conversației dintre cei doi. | Antena 1

Totul a început după ce Aron a fost prezent în platoul Mireasa Capriciile Iubirii. Tânărul a venit special pentru a le atrage atenția Larisei și doamnei Dana pentru felul în care se comportă cu bunica Elena.

Primei i-a reproșat că a jignit-o și că o ironizează, în timp ce mamei lui Leo i-a spus să-i fie rușine pentru că a condiționat-o pe doamna Elena ca să nu mai discute cu Elena.

Schimb de replici între Leo și Aron la Mireasa Capriciile Iubirii. Bunica Elena a plâns

După ce Leo a auzit că Aron a vorbit cu doamna Dana, s-a enervat și l-a provocat pe acesta la un duel verbal. Ulterior, el s-a răzgândit, dar fostul concurent era deja pe fir.

”Era bună seara dacă nu intrai prin apel telefonic. Am spus că vreau să discut pentru că eram nervos. Acum m-am calmat. Aron este un fost concurent, nu mai reprezintă absolut nimic, este afară, își vede de treaba lui. Consider că nu ar trebui să aibă continuitate în acestă emisiune. Mi s-a părut josnic”, a zis Leo.

Nu s-a oprit aici, i-a zis lui Aron că a avut 4 luni la dispoziție pentru a vorbi și că nu a făcut-o. El nu i-a permis să vorbească despre familia lui și i-a aruncat cuvinte grele.

Cei doi tineri și-au spus reciproc că sunt sub nivelul mării și Leo l-a acuzat pe Aron că e influențat de Nora.

”Nu purtăm un dialog, nu avem aceeași capabilitate. Ai IQ-ul sub nivelul mării”, a subliniat Leo.

Aron i-a mulțumit pentru amenințări și a negat că ar folosi cuvintele Norei. ”Ai spus că eu uit că sunteți în casă și că ieși afară. Asta ce e?!”, a afirmat nepotul doamnei Elena, care spune că Leo l-a amenințat. El a mai zis că ”rivalul” e sub papucul doamnei Dana.

Bunica a privit tăcută schimbul de replici. La final, a plâns, fără să spună absolut nimic. Durerea i s-a putut citi pe chip. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Fetele au început pregătirile pentru cununia civilă. Mai e o lună până la marele eveniment... Mireasa 2022, sezon 5. Manu s-a împăcat cu Mădălina, tânăra care îi purta copilul. Imagini adorabile cu cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x