Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Ce au discutat Anda, Leo și doamna Dana după reîntâlnirea cu Nora

Leo de la Mireasa sezon 5 a fost foarte afectat după reîntâlnirea cu Nora, fosta lui iubită. Nici Andei nu i-a picat bine revenirea fetei.

dana, leo si anda pe teresa casei mireasa sezon 5 Galerie
Leo de la Mireasa sezon 5 a fost foarte afectat după reîntâlnirea cu Nora, fosta lui iubită. Nici Andei nu i-a picat bine revenirea fetei. | Antena 1

După ce mai bine de 50 de minute s-au contrat în live, iar Nora a adus fel și fel de acuzații la adresa fostului iubit, Anda și Leo s-au retras fiecare pe terasa casei în care locuiesc.

Mai târziu, doamna Dana a încercat să discute cu fiecare și s-a enervat când a auzit că Nora a fost prezentă la Capriciile Iubirii. Atunci a mers direct la fiul său, care era vizibil efectat.

Ce i-a spus Leo doamnei Dana după discuția cu Nora

”Sunt chestii care și mie mi se par ciudate la Anda.”, a zis Leo pe terasă.

Doamna Dana a zis că în afara faptului că a avut o relație lungă cu un singur bărbat, ea nu vede nimic rău. ”Cine naiba m-a plăcut pe mine pentru ce sunt?!”, a adăugat băiatul, care a vrut să știe ce părere are mama lui despre Anda.

”Nu-ți ascunde nimic. Garantez pentru ea.”, l-a asigurat doamna Dana pe fiul său.

După ce au discutat, cei trei au mers împreună pe terasă și au vorbit despre ce s-a întâmplat. Leo a zis că nu vrea să mai primească scrisori despre iubita lui și că va cere să se oprească orice bilet care conține jigniri la adresa Andei.

”Efectiv încep să țin la tine mult. Simt nevoia să te cunosc mai bine și să ajung să te iubesc”, a zis Leo care a susținut că e doar la un pas să o iubească pe partenera sa.

După ce imaginile au fost difuzate în emisia live din 6 mai, Leo a spus că a mers la mama lui pentru că ea îi poate da cel mai bun sfat. El a recunoscut că a greșit și că își va cere scuze atunci când va simți acest lucru.

Asta a emoționat-o pe doamna Dana, care a plâns în timp ce își asculta fiul.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce s-a întâmplat între Nora și Leo în pauza de publicitate. Discuția care nu s-a văzut la TV... Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana, schimbare de look. Cum a apărut acum în emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x